17 idei de amenajari simple si reconfortante pentru gradina ta

0
693

17 idei de amenajari simple si reconfortante pentru gradina ta

Cine locuieste la curte stie ce inseamna sa ingrijeasca o gradina, incepand cu florile si terminand cu straturile de legume si zarzavaturi. Iar asta nu inseamna decat o munca in plus. Insa tot acest efort se compenseaza cu faptul ca putinele clipe petrecute in mijlocul naturii, ne relaxeaza si ne fac sa ne simtim minunat, incarcandu-ne pozitiv pentru o noua zi de munca. Asadar, ramanem la parerea noastra ca a locui la curte este un privilegiu.

Si daca tot am adus in discutie gradina, ne-am gandit ca putem dezvolta acest subiect, supunandu-va atentiei o serie de idei de amenajari, astfel incat momentele petrecute in compania celor dragi sa ramana de neuitat.

Ce facem in schimb daca gradina nu este suficient de spatioasa pentru a realiza toate amenajarile sau reamenajarile pe care ni le dorim? Usor de raspuns. Realizam decoruri cat mai simple in functie de mobilierul pe care in avem disponibil, dar ne putem inspira si din imaginile de mai jos.

Doua sezlonguri si o masuta, eventual si o umbrela de soare, fac parte din necesarul de piese de mobilier pentru spatii mici, insa cele care dau viata unui astfel de loc sunt de fapt plantele. Cu cat avem mai mult verde in jurul nostru cu atat ne vom simti mai confortabil.

Micul foisor construit intr-un colt de gradina face ca decorul sa fie unul desavarsit. Dar si pergolele din lemn, care sunt niste constructii usoare, atasate casei.

Aleile din dale, intercalate cu portiuni de pietre, incadreaza perfect decorul realizat.

Iar daca nu ne credeti va invitam sa urmariti aceste idei practice si nu in ultimul rand sa le comentati pe pagina noastra de facebook.

gradinaMicile accesorii precum pernutele dau culoare oricarui decor.

gradina

gradina

 

gradina

gradina

Idei de foisoare amenajate in curtea interioara.

sursa foto

Se incarca...

S-ar putea sa-ti placa si: