Afla si tu cum poti amenaja casa cu un buget mic, dar cu mult bun gust

Afla si tu cum poti amenaja casa cu un buget mic, dar cu mult bun gust

Iti doresti sa investesti toate ideile bune in amenajarea casei tale, insa bugetul de care dispui nu este mare? Afla de aici care sunt trucurile pe care le poti folosi pentru a avea si tu o casa de vis.


Atunci cand ne redecoram apartamentul, tot ce ne dorim este sa profitam la maximum de tot spatiul de care dispunem. De asemenea, dorim ca banii pe care ii cheltuim sa fie investiti inteligent, iar noi sa avem o locuinta pe placul nostru. Intrebarile pe care ni le punem cel mai des sunt:

  • Cum mobilam corect?
  • Cum profitam de spatiul pe care il avem?
  • Care sunt culorile pe care le aleg?
  • Cum asez corect mobila?

Mobilarea bucatariei – De ce trebuie sa tinem cont?

Daca dispuneti de o bucatarie mica, faceti tot posibilul pentru ca aceasta sa fie moderna, dar si practica. Este important sa aveti totul la-ndemana in bucatarie si sa nu va fie greu sa accesati anumite ustensile de care aveti nevoie. Tineti cont de faptul ca la sertarele foarte inalte aveti acces cu ajutorul unui scaun, acolo puteti alege sa depozitati oale pe care le folositi mai rar sau borcane. Va sfatuim sa aruncati o privire AICI pentru a vedea o multime de modele de piese de mobilier pentru a putea amenaja cea mai practica, dar si cea mai frumoasa bucatarie.

Mobilierul din dormitor

Trebuie sa recunoastem ca noi ne-am indragostit de aceste frumoase piese de mobilier. Realizate pentru orice tip de incapere, aceste seturi te ajuta sa iti poti alege mobila completa din dormitor, fara a fi nevoit de a imbina alte piese de mobilier. Puteti opta pentru seturi complete pentru orice tip de incaperi, fie ca vorbim de garsoniere sau de case mari, cu incaperi spatioase.


amenaja casa

Mobila pentru camera copiilor

Atunci cand discutam de mobilierul pentru camera celor mici, acesta nu ar trebui sa fie cel mai scump mobilier. De ce? Tinem cont de faptul ca micutii nostri cresc foarte repede si isi vor dori un alt design si un alt tip de amenajare in dormitor. De asemenea, trebuie sa tinem cont si de faptul ca ei sunt nazdravani si vor dori sa coloreze peste tot, chiar si pe mobila din camera lor.

Sfaturi pentru spatiile mici

  • Atunci cand achizitionati o casa, optati pentru spatii cu ferestre mari. Acestea vor face incaperea sa para mai mare datorita luminii.
  • Vopsiti peretii cu alb pentru ca incaperea sa para mai mare, mai incapatoare.
  • Optati pentru canapele extensibile daca nu dispuneti de spatiu suficient in incapere.
  • Folositi peretii pentru a pozitiona pe ei etajere. Acestea sunt utile si practice!

Va dorim spor la treaba!

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI