6 Modele de usi glisante care iti vor schimba decorul in totalitate

6 Modele de usi glisante care iti vor schimba decorul in totalitate

Usile glisante reprezinta o solutie fiabila pentru aproape orice locuinta. Fie ca este vorba de usa de la bucatarie, usa dintre living si hol sau usa de la dormitor, poti opta cu incredere pentru o usa glisanta. Aceste frumoase delimitatoare te ajuta sa economisesti mai mult spatiu si sa ai o locuinta chic.


Din ce material sunt realizate usile glisante? Nu exista un material special pentru aceste usi deoarece sistemul de prindere le permite sa fie realizate din:

  • lemn;
  • sticla;
  • aluminiu;
  • panouri PVC;

Avantajul? 

Avantajul unei astfel de usi glisante este ca ea delimiteaza doua incaperi intr-un mod mai discret, te ajuta sa economisesti spatiul si arata foarte bine! Intr-o casa moderna, o usa culisanta este cea care va pune punctul pe i.

Un alt avantaj al acestor usi este ca ele pot fi deschise mult mai larg, ceea ce inseamna ca aerul dintre cele doua camere va circula mai rapid. Astfel, daca ai in casa un astfel de ventilator, care sa accelereze evacuarea noxelor dintr-o camera, tot ce trebuie sa faci este sa deschizi usa. Ventilatorul iti va pune aerul in miscare, iar acest lucru este mai mult decat necesar in unele zile, mai ales daca locuiesti in mediu urban.


De asemenea, orice material alegeti sa il folositi pentru usa, nu este necesar sa il gauriti pentru a il fixa de sistemul lui. Noile sisteme de prindere sunt moderne, iar aceste pot fi fixate fara a fi nevoie sa gauriti usa.

Cum pot fi montate?

Este atat de simplu! Poti monta chiar tu astfel de usi culisante. Cum spuneam si mai sus, usile nu trebuie sa fie gaurite. De asemenea, nu ai nevoie decat de astfel de scule electrice care sa iti usureze munca. Renunta la vechile instrumente neperformante. Acum, tu poti fi propriul meserias!

Avantajul sculelor electrice este ca ele pot fi folosite chiar si de oamenii care nu au o experienta acumulata in acest domeniu. Nu mai este necesar sa apelezi la altcineva pentru a face lucrurile prin casa, deoarece tehnologia avansata a acestor scule te va ajuta mai mult decat crezi!


Dezavantaje

Chiar daca nu dorim acest lucru, exista si un dezavantaj al acestor usi glisante. Care ar fi acela? Sistemul de care sunt prinse. Se intampla ca uneori usile sa mai sara de pe cantul pe care sunt pozitionate. Trebuie sa va asigurati ca sistemul de prindere este unul destul de fix si de puternic, dar si potrivit pentru materialul din care usa este realizata.

Acestea fiind spuse, noi va dorim spor la treaba!

usi glisante

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI