Idei de gradini verticale cu ajutorul carora economisim spatiul

Idei de gradini verticale cu ajutorul carora economisim spatiul

Gasiti aici idei frumoase pentru a realiza gradini verticale superbe, gradini care va ajuta sa economisiti o multime de spatiu. Haideti sa urmarim impreuna despre ce este vorba.


In articolul de astazi, ne-am gandit sa va prezentam cateva idei frumoase pe care sa le puneti si voi in aplicare. Despre ce este vorba? Despre economisirea spatiului. Oricare spatiu. Daca aveti o gradina mica si inca mai aveti idei pentru a planta flori, fructe sau legume, aceasta este solutia ideala pentru voi.

Legume pline de vitamine

Castravetii, de exemplu, contin o multime de vitamine, au in compozitia lor cam 95% apa si sunt deliciosi. Pot fi mancati de catre cei mici in salate, simpli sau in sendvis. Suna bine, nu-i asa? Acesti castraveti au in compozitia lor vitaminele B3, B9 si B6 si vitaminele A si E. Pentru cei mici, orice sursa de vitamina conteaza.

Puteti alege sa ii plantati pe astfel de paleti, astfel incat sa economisiti o multime de spatiu in gradina.


Flori frumoase si colorate

De asemenea, daca doriti sa realizati gradini verticale, puteti planta flori pe ele. Frumoase si pline de viata, aceste flori va vor da energie, va vor face gradina sa arate mai colorata si mai plina de viata si ii vor face pe apropiati sa va indrageasca florile. Ce spuneti, doriti sa incercati?

Gradinile verticale pot fi realizate din paleti clasici din lemn, dar si din alte materiale. Aveti grija ca materialele pe care le alegeti sa fie usor de transportat. Puteti opta si pentru tevile PVC. Ingenios, nu-i asa?

Haideti sa vedem impreuna o galerie foto care ne va inspira. Noi va dorim spor la treaba si cat mai multa inspratie pentru ca primavara aceasta sa aveti o gradina exact cum va doriti!


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI