Cum construim scari simple si de efect in curtea casei noastre

Cum construim scari simple si de efect in curtea casei noastre

Scari realizate din discuri de lemn sau din piatra naturala, scari superbe si de efect pentru curtea casei voastre. Haideti sa vedem impreuna o multime de idei frumoase, idei pe care putem sa le punem si noi in aplicare in curtea casei noastre.


De cele mai multe ori, atunci cand vine primavara dorim sa realizam o multime de proiecte frumoase pentru curtea casei noastre. Pentru articolul de astazi, ne-am gandit sa va punem la dispozitie cateva idei pentru a realiza scari. Fie ca doriti sa le realizati din discuri de lemn, din piatra naturala sau din paleti din lemn, aceste scari pot fi potrivite atat pentru o curte de dimensiuni mari, cat si pentru o curte mai mica.

Aleea perfecta de la gard pana la casa poate fi infrumusetata cu ajutorul unor astfel de scari frumoase.

Scari din cauciucuri refolosite

Daca aveti cateva cauciucuri pe care doriti sa le refolositi, le puteti transforma cu usurinta in scari pentru curtea casei. Da, da! Ati auzit bine! Scari frumoase cu ajutorul carora puteti parcurge un deal sau o portiune inegala pe care o aveti in curte.


Scari realizate din piatra naturala

Daca va place cum arata piatra naturala in orice peisaj, ei bine, aflati ca piatra naturala folosita pentru a construi scari este mai mult decat superba. Dar nu este nevoie sa ne credeti pe cuvant! Noi vom lasa pozele din galeria foto de mai jos sa vorbeasca de la sine!

Inainte si dupa

Piatra naturala pe care o puteti gasi foarte usor, de cele mai multe ori fiind chiar ieftina si usor de achizitionat. Va place proiectul de mai jos?

Discuri din lemn

Discurile din lemn pot fi folosite pentru a realiza scari pentru curtea noastra sau chiar pentru gradina. Daca aveti o casa la munte, cu atat mai bine! Aceste scari vor completa cu usurinta peisajul rustic.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI