Cele mai frumoase modalitati de a creste legume primavara aceasta

Cele mai frumoase modalitati de a creste legume primavara aceasta

Planuiesti ca primavara aceasta sa ai o gradina productiva, plina de legume delicioase? Sa stii ca este important si modul in care legumele sunt asezate!


Delimitatoare de lemn

Este important ca gradina voastra sa fie foarte bine delimitata. Veti sti ce ingrasaminte sa puneti pamantului, veti sti daca unele flori au nevoie de atentie sporita si daca unele legume pot fi lasate sa creasca in voie. Cu astfel de delimitatoare de lemn, totul va fi mai usor! Lasam poza de mai jos sa vorbeasca, daca nu ne credeti pe cuvant! Delimitatoare din lemn si o carare pe care sa poti merge in gradina. Cararea realizata din piatra sau caramida iti va fi de folos pentru zilele ploioase in care nu doresti sa intri cu pantofii sau cu papucii in noroi.

Gradini verticale

Nu mai este niciun secret faptul ca gradinile verticale ne ajuta sa economisim o multime de spatiu, nu-i asa? Rosiile pot fi plantate in astfel de gradini verticale, iar cu ajutorul unor sarme veti putea foarte bine sa le fixati astfel incat ele sa creasca mari si sanatoase.

Puteti apela la acest truc si pentru fasole, castraveti si chiar si pentru capsuni.


Delimitatoare realizate din BCA

Creativ si ingenios, cu ajutorul catorva bucati de BCA au fost realizate cateva gradini micute delimitate foarte clar. Noua ne place la nebunie ideea!

O coroana din plante

Fie ca alegeti fructe, legume sau chiar flori, o astfel de poteca acoperita cu plante verzi este mai mult decat placuta privirii. Cea mai intalnita alegere este aceea de a planta o vie. Struguri deliciosi si peisaj de vis.

Daca nu aveti spatiu suficient, apelati la trepte

Daca nu aveti spatiu suficient in gradina, puneti-va imaginatia la incercare si realizati trepte, exact ca cele din poza de mai jos. Creativ, nu-i asa? Noi va dorim spor la treaba!


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI