Cu accesorii potrivite putem realiza decoratiuni uimitoare pentru Paste!

Cu accesorii potrivite putem realiza decoratiuni uimitoare pentru Paste!

Parasim pentru scurt timp ideile despre amenajarea gradinii si trecem la cele artistice si creative. Iata ca mai sunt cateva zile pana la Paste,sunteti intr-o continua miscare, va aprovizionati, faceti curatenie, pregatiti lista cu bucate si asa mai departe. Dar nu uitati de decoratiuni.


De aceea, astazi ne-am gandit la cateva idei de a afla cum puteti decora masa festiva cat mai frumos si in ton cu sarbatoarea care sta sa vina.

Printre accesoriile de care veti avea nevoie pentru a le confectiona se numara crengi uscate, flori de primavara, fire de iarba sau panglici colorate, dar si nelipsitele oua de ciocolata.

O sa va credem pe cuvant daca ne veti spune ca nu veti avea timp si pentru astfel de decoratiuni, ocupati fiind cu treburile gospodaresti desigur. In cazul acesta va dam noi o sugestie. Ii puteti ruga pe adolescentii din casa sa le realizeze, avand ocazia sa va demonstreze ca si imaginatia lor este la fel de bogata atunci cand vine vorba de obiecte decorative pentru mesele festive din familie.


Crengile inmugurite sunt ideale pentru astfel de aranjamente. Iar impreuna cu florile de sezon, fac o combinatie perfecta.

decoratiuni

Nu aruncati cofrajele de la oua. Iata ce decoratiuni minunate puteti realiza din ele.

Confectionati o colivie dintr-o sarma subtire si asezati-o peste un vas de ceramica in care ati pus cateva oua rosii.


decoratiuni

Puteti realiza aranjamente inedite si intr-un suport din lemn, spre exemplu.

decoratiuni

Si paharele din sticla pot fi folosite ca idei de decoratiuni interesante. Asezati sub ele niste oua din ciocolata si putina iarba decorativa si gata aranjamentul! Ce parere aveti?

Asadar fiti creativi in aceasta perioada si realizati decoratiuni minunate pentru locuinta voastra din aproape orice fel de accesorii, cum sunt lumanarile, panglicile colorate, firele de iarba decorativa sau florile de sezon. Iata!


decoratiuni

sursa foto

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI