Cum realizam ornamente sub forma de oua decorative – Idei DIY

Cum realizam ornamente sub forma de oua decorative – Idei DIY

Din multitudinea de ornamente pe care ni le putem confectiona singuri sunt si ouale decorative. Confectionate din ata colorata si aracet aceste decoratiuni fac parte din categoria proiectelor simple si la indemana oricui.


Dar mai inainte de a urmari imaginile de mai jos, propunem sa facem o scurta descriere a obiectelor de care veti avea nevoie. Sunt accesorii ieftine si care se gasesc in orice mercerie de cartier. In primul rand aveti nevoie de un ghem de sfoara sau de ata pentru crosetat. Culorile le alegeti in functie de preferintele fiecaruia dintre voi. In al doilea rand aveti nevoie de mai multe baloane si nu in ultimul rand de aracet pentru a apreta firele de ata.

Tutorialele de astazi va arata fiecare etapa pe care ar trebui sa o parcurgeti pana la finalizarea proiectului, prin urmare haideti sa incepem cu primul pas.

Pasul 1

Pentru a va putea desfasura, ar trebui mai intai de toate sa umflati cat mai multe baloane.


Pasul 2

Preparati o solutie din aracet si apa dar mai concentrata decat de obicei.

Pasul 3

Desfaceti ghemul de sfoara sau de ata si introduceti-l in solutia preparata, avand grija sa nu incurcati prea mult firele intre ele.

ornamente

Pasul 4

Dupa ce ati lasat firele sa se inmoaie, puteti incepe sa le infasurati in jurul baloanelor, fara sa respectati un anumit model ci cum va este mai usor.


Pasul 5

Puneti baloane la uscat intr-un loc aerisit.

ornamente

Pasul 6

Dupa ce s-au uscat, spargeti baloanele cu un varf de ac, iar la final va veti alege cu niste ornamente inedite sub forma de oua decorative, ornamente cu care va puteti infrumuseta locuinta de sarbatori.

Daca v-au placut ideile de astazi si aveti cele necesare realizarii unui astfel de proiect, parerea noastra ar fi ca aveti timp suficient sa le realizati pana la marea sarbatoare Pascala!


ornamente

 

ornamente

sursa foto

 

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI