20 de idei practice de amenajari care desavarsesc aspectul curtii si al casei

20 de idei practice de amenajari care desavarsesc aspectul curtii si al casei

Zilele de sarbatoare s-au sfarsit dar nu si ideile noastre despre amenajarea gradinii. De aceea ne-am gandit ca nu ar fi rau sa le oferim cateva idei practice acelora care au posibilitatea, prin faptul ca locuiesc la curte, sa-si amenajeze gradina intr-un mod cat mai elegant si de bun gust, incepand de la poarta si pana la intrarea in casa.


Nu trebuie sa va mai spunem ca totul se rezuma doar la propria imaginatie si la posibilitatile fiecaruia de a avea cea mai frumoasa gradina. Prin urmare va ajutam si noi cu aceste proiecte simple, numai bune de pus in aplicare in aceasta perioada.

Arcadele din metal sau din lemn fac si ele parte din designul oricarei curti, trandafirii urcatori fiind cele mai potrivite flori pentru a fi plantate la baza unor astfel de constructii.

Daca sunt amplasate unde trebuie, ghivecele cu plante curgatoare infrumuseteaza orice terasa.


Iata asadar cum niste lucruri simple precum cele descrise in randurile de mai sus, aduc un plus de imagine oricarei case. Nu credeti ca avem dreptate? Daca da, atunci puteti sa va inspirati din imaginile de mai jos pentru a va crea propriul design exterior asa cum vi-l doriti, iar pentru asta nu trebuie sa consultati un specialist in domeniu si nici de vreun mester priceput care sa va ajute. Cu putina imaginatie reusiti sa faceti singuri totul!

 

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

Arbustii de mici dimensiuni, insirati de-a lungul aleilor, aduc si ei un plus de design.

Aleea care duce spre intrarea in casa ar trebui amenajata artistic, iar cele care dau cu adevarat frumusete sunt florile multicolore.


Amenajate cu linii curbe, straturile de flori schimba total aspectul curtii. Nu credeti?

Asteptam imagini cu ceea ce ati reusit sa faceti si nu in ultimul rand sa comentati aceste idei practice pe pagina noastra de facebook.

sursa foto


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI