Cum realizam obiecte decorative din fasii de ziar – idei creative

Cum realizam obiecte decorative din fasii de ziar – idei creative

Cu totii cumparam ziare si in afara de a le citi, nu prea stim ce sa mai facem cu ele, soarta lor fiind intr-un tarziu la gunoi. Dar nu va intristati, deoarece va dam noi idei de a le transforma in obiecte decorative spectaculoase.


Asadar, daca aveti acasa o colectie intreaga de ziare, noi va sugeram sa nu le aruncati deoarece v-am pregatit cateva proiecte numai bune de pus in aplicare pe o asa vreme de capricioasa.

Putini stiu ca sunt obiecte decorative atat de bine realizate incat nici nu iti dai seama ca sunt confectionate din ziare. Incepand de la vazele decorative si termanand cu suporturi pentru servetele, toate sunt inedite datorita faptului ca nimeni nu s-ar fi gandit la asa ceva.

Pentru a le realiza ar trebui sa dispuneti de cat mai mult timp, insa principala cerinta este alta si anume aceea a rabdarii de care dati dovada.


O categorie de obiecte decorative interesante sunt acele figurine sub forma unor animale, facute din fasii de ziar rulate si lipite intre ele. Dar si decoratiunile de perete.

Si daca tot am vorbit de fasii si nu stiti cum sa le rulati, v-am pregatit un tutorial care va arata pas cu pas cum sa le realizati.

Dar mai inainte de a urmari imaginile de mai jos ar trebui sa va spunem ca pentru a rasuci fasiile din hartia de ziar, va puteti folositi de o bagheta subtire din lemn sau din plastic. Indicat ar fi din lemn deoarece se manevreaza mult mai usor decat aceea din plastic.


De asemenea va sugeram sa va faceti un stoc de astfel de fasii, deoarece atunci cand va veti apuca de lipit, sa le aveti la indemana.

Iar noi nu ne ramane decat sa va dorim spor la rasucit!

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

sursa foto


 

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI