Poti avea cea mai frumoasa gradina cu aceste idei de alei serpuite

Poti avea cea mai frumoasa gradina cu aceste idei de alei serpuite

Amenajarea gradinii presupune mult efort fizic, dar cum rezultatul final va fi pe masura muncii depuse, atunci merita sa ne bucuram de peisaje minunate chiar la noi acasa. Este foarte adevarat ca in ultima perioada nu am prea avut parte de zile insorite, insa primavara s-a mai imbunat si ne da voie sa ne continuam treburile in gradina.


Orice om gospodar curata mai intai curtea de resturile adunate peste iarna si apoi pregateste straturile pentru flori. Ei bine, noi credem ca ati trecut de aceasta faza, iar acum urmeaza sa amenajati straturile. Aici am vrut sa ajungem cu discutia noastra, deoarece vrem sa va prezentam idei spectaculoase pe care le puteti aplica in gradina, mai precis vrem sa va convingem ca si aleile serpuite sunt potrivite pentru amenajarea spatiului din curte, renuntand in aceasta primavara la clasicele randuri sapate de-a lungul aleilor betonate.

Sunt proiecte usor de realizat dar de efect pentru orice gradina. Cum le realizati? Aproape ca nici nu mai este nevoie sa le comentam, deoarece imaginile de astazi sunt suficient de explicite, si-apoi ce-am mai putea noi spune in fata atator frumuseti ale naturii. Asadar profitati de orice loc ramas liber in gradina pentru a realiza aranjamente florale deosebite.

Daca aveti pomi in curte, si sigur aveti, parerea noastra este ca puteti sa-i infrumusetati si pe acestia, plantand in jurul lor flori care rezista la umbra si tot pe straturi serpuite sau sub forma de stea.


Ca sa va convingeti ca am avut dreptate, am ales si cateva imagini cu aranjamente clasice. Sunt frumoase si acestea dar parca ne plac mai mult aranjamentele care ies din tipar prin simplul fapt ca florile sunt plantate pe straturi cu linii curbe.

Asadar, daca va doriti o gradina ca-n povesti, urmariti aceste idei despre amenajarea gradinii.

gradina

gradina

gradina

gradina

 

sursa foto


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI