Terase in alb si negru – 21 idei de amenajari exterioare elegante

Terase in alb si negru – 21 idei de amenajari exterioare elegante

Cea mai cunoscuta combinatie dintre doua culori, neinteresanta in opinia noastra, este dintre alb si negru si desi pare monotona din punct de vedere estetic, iata ca la exterior devine pur si simplu combinatia perfecta. Iata asadar inca un articol despre amenajari exterioare, de data aceasta in alb si negru.


Este firesc sa ne dorim o casa la tara, dar pentru ca nu toti suntem asa de norocosi, dedicam aceste idei cititorilor nostri care au posibilitatea, prin faptul ca locuiesc la curte, sa-si amenajeze terasa intr-un mod cat mai elegant cu putinta. Dar nu numai lor le sunt adresate aceste idei, ci si celor care locuiesc la bloc, unde balconul este atat de generos ca spatiu, incat poate fi amenajat asa cum se cuvine.

Revenind la terase, trebuie sa recunoastem ca un mobilier modern si adaptat spatiului, ne poate surprinde placut pe cei mai multi dintre noi. Dar mai inainte de a fi placut surprinsi de aceste privelisti minunate, putem vorbi de eleganta si am ales acest cuvant, deoarece este cel mai potrivit pentru a descrie locul in care ne odihnim, admiram sau stam de vorba de cum inmuguresc copacii si pana toamna tarziu.

Insa nu doar piesele de mobilier sunt importante ca si elemente de design, ci si multitudinea de accesorii gen pernute fantezie sau draperii, toate intr-o combinatie de alb si negru.


Urmarind imaginile de mai jos, aproape ca nici nu mai trebuie sa ne intrebam cum ne vom simti intr-un asemenea loc, deoarece se intelege de la sine. Priviti si va inspirati!

amenajari exterioare

amenajari exterioare

amenajari exterioare

amenajari exterioare

Nelipsitele flori din decor.

amenajari exterioare

Balcon amenajat in alb si negru.


Foisor amenajat in combinatia de alb si negru.

Daca v-au placut aceste idei de amenajari exterioare, asteptam parerile voastre la rubrica de comentarii a paginii noastre de facebook.

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI