Idei sofisticate de amenajari interioare pentru spatiul destinat televizorului

Idei sofisticate de amenajari interioare pentru spatiul destinat televizorului

Cand spunem open space, ne gandim la un living mare fara pereti despartitori, cu trecere directa in bucatarie sau in hol dar nu si in dormitor, ceea ce inseamna ca avem suficient spatiu pentru amenajari interioare din cele mai sofisticate. Si asa si este. Dar in acelasi timp nu trebuie sa ne intristam daca locuinta nu este atat de spatioasa, deoarece aceste amenajari se potrivesc si in locuri cu metri patrati mai putini.


Asadar, despre amenajari sofisticate vom vorbi in acest articol, mai exact despre felul cum pozitionam televizorul in camera, astfel incat sa ne ofere posibilitatea de a urmari programele preferate chiar daca ne aflam in bucatarie sau asezati confortabil intr-un fotoliu din sufragerie. Cum putem face asta? Simplu. Incadrandu-l intr-un paravan despartitor, dar nu oricum ci rotindu-l pe un suport catre orice unghi din camera.

Fara a ne pierde in detalii tehnice despre suportul pentru televizor, trebuie sa mai adaugam ca aceste paravane pot reprezenta solutia perfecta pentru cine isi doreste un design sofisticat in locuinta, unul din motive fiind acela ca sunt interesante ca aspect.

Recomandam aceste idei de amenajari interioare chiar si celor care locuiesc intr-o garsoniera spre exemplu, care este tot un tip de open space pana la urma.


Iar pentru a fi mai convingatori v-am pregatit o serie de imagini pentru amenajarea spatiului pregatit special pentru televizor. Iata!

Dar nu putem incheia fara sa va spunem ca intr-una din imagini gasiti distanta recomandata, in functie de diagonala televizorului, fata de locul din care urmariti emisiunile preferate de divertisment.

Asadar, daca v-au placut aceste idei, va invitam sa parcurgeti imaginile pe care vi le-am pregatit mai jos, spunandu-va parerea la rubrica de comentarii a paginii noastre de facebook.


amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

Amenajarea spatiului din garsoniera.

Idei pentru amenajarea dormitorului.

Idei prentru amenajarea livingului.


sursa foto

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI