Idei fascinante de decoratiuni cu flori pentru o gradina de vis

Idei fascinante de decoratiuni cu flori pentru o gradina de vis

Florile sunt cele mai fascinante creatii ale naturii. Ele ne fac viata mai frumoasa si ne infrumuseteaza orice spatiu. Formele si culorile lor, dar si mirosul imbatator ne fac sa fim mereu uimiti de cat de frumoase sunt florile. Ele ne vor infrumuseta mereu orice spatiu pe care il avem, iar decorarea cu flori va face aspectul oricarei incaperi, dar si oricarui loc din gradina sa arate uimitor.


Flori colorate, aranjate pe o scara

O scara simpla, vopsita cu alb, cateva ghivece colorate cu flori la fel de colorate. Asta este decoratiunea perfecta pentru exterior. Curtea noastra va arata plina de viata si va fi mai frumoasa.

Langa, puteti pune o bancuta cu perne pufoase pentru a va putea bucura dimineata de cafeaua delicioasa sau de ceaiul cald.

Suport in forma de scari

Indiferent care este forma suportului pe care il alegeti, acesta va fi coltul vostru de Rai.


Arta realizata cu ghivece superbe

Suntem convinsi ca ornamentul din poza de mai jos este arta pura. Nu multi pot avea grija de atat de multe flori, dar rezultatul este absolut uimitor. Voi ce parere aveti? Credeti ca ati face fata provocarii?

Un colt amenajat pentru tine

Nu ai nevoie decat de cativa metri patrati pentru a te simti „acasa” la tine in gradina. Confortabil, frumos, colorat si primitor. Asa trebuie sa fie locul pe care tu ti-l amenajezi in gradina ta. Nu ai nevoie decat de o bancuta, o masa pentru cafea sau pentru racoritoare, iar in spatele acestora cateva flori frumoase. Poti planta chiar si Mana Maicii Domnului. Aceasta floare are o multime de proprietati vindecatoare, dar si de alte beneficii.

Daca sunteti curiosi, puteti citi aici mai multe detalii legate de proprietatile aceste flori: Mana Maicii Domnului.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI