Terasa – constructia deschisa de la nivelul solului – 12 idei de amenajari

Terasa – constructia deschisa de la nivelul solului – 12 idei de amenajari

Ansamblul din lemn pe care noi il numim terasa si care este acea constructie deschisa, amenajata la nivelul solului, aduce exteriorului nu doar un plus de imagine ci si confortul de care avem nevoie atunci cand vrem sa ne relaxam acasa la noi, dupa multele ore petrecute la serviciu.


Asadar, daca v-ati decis ca a venit vremea sa reamenajati terasa pe care o aveti construita in prelungirea casei si nu aveti nici o idee despre cum vreti sa arate, v-am pregatit noi cateva proiecte numai bune de incercat in aceasta vara.

Pentru ca amenajarile sa arate cat mai natural, trebuie sa stiti ca nu aveti nevoie de cunostinte elaborate de design exterior, ci doar de putina imaginatie.

Datorita faptului ca sunt niste terase descoperite, piesele de mobilier necesare amenajarii se pot numara pe degete. De aceea cateva scaune si o masa confectionate dintr-un material sintetic, sunt suficiente.


De fapt, trebuie sa va dezvaluim ca altul a fost scopul atunci cand ne-am gandit sa realizam acest articol, si anume acela de a evidentia terasa prin felul cum vopsim portiunile cu lemn, mai precis stalpii care inconjoara terasa si care formeaza acel gardulet pe care il stim de la casele de la tara.

Tonurile de maro, gri sau negru, in combinatie cu albul, fac dintr-un astfel de spatiu unul spectaculos din punct de vedere estetic.

Noi ne-am indeplinit misiunea de a va prezenta cat mai multe idei de amenajari, prin urmare va lasam sa le admirati si de ce nu sa va inspirati din ele, pentru atunci cand veti dori sa reamenajati locuri precum terasa casei. Cu atat bucuria mai mare din partea noastra, daca v-au si placut. Iata!


O combinatie reusita dintre maro si alb.

terasa

terasa

terasa

 

terasa

Negrul evidentiaza aspectul terasei.

Predominat alb.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI