21 de moduri de a folosi cochiliile de scoici in decoratiuni de vara

21 de moduri de a folosi cochiliile de scoici in decoratiuni de vara

Ne aflam in cel mai frumos anotimp cand fiecare dintre noi asteapta cu nerabdare sa plece in concediu la mare. Nu intamplator am mentionat marea ca loc favorit pentru vacanta, pentru ca asa si este. Plaja cu nisipul fin, marea cu valurile ei sau cochiliile de scoici, toate ne fac sa ne gandim ca meritam din plin sa stam relaxati intr-un astfel de loc.


Asadar cei care si-au petrecut concediul la mare, cu siguranta au adus printre bagaje, drept amintire, cochilii de scoici. Prin urmare, daca ati rascolit nisipul cautandu-le, noi va sfatuim sa nu le aruncati crezand ca nu aveti ce sa faceti cu ele in afara de faptul de a le tine intr-un bidon de plastic, deoarece puteti sa le transformati in obiecte decorative spectaculoase, exact ca suvenirurile din statiunile in care ati fost.

Iar daca nu stiti ce decoratiuni sa realizati din ele, va prezentam noi imagini din care sa va inspirati. Dar mai inainte de a le confectiona ar trebui sa le sortati pe marimi sa le curatati si sa le colorati. Ca idee de colorare va sugeram sa utilizati oja de unghii sau un spray acrilic. Pentru a le curata puteti folosi o periuta de dinti si o solutie alcatuita dintr-un inalbitor de uz general si apa.

Pentru inceput puteti alege sa realizati obiecte simple, cum sunt ramele de fotografii sau sa decorati ghivecele din ceramica, si apoi sa treceti la cele putin mai complicate si ne referim desigur la acele machete sub forma de animale domestice.


Sau puteti sa va limitati la decoratiuni si mai simple care nu presupun nici un fel de efort creativ din partea voastra, respectiv de a pune niste nisip intr-un bol din sticla si deasupra cochiliile de scoici. Iata!

scoici

scoici

scoici

scoici

scoici

sursa foto

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI