Schimba aspectul curtii cu aceste alei din dale rotunde – Idei de amenajari exterioare

Schimba aspectul curtii cu aceste alei din dale rotunde – Idei de amenajari exterioare

Fara doar si poate aleile betonate fac parte din decorul oricarei curti, si pentru ca ne aflam in sezonul amenajarilor exterioare, ne-am gandit ca nu ar fi rau sa aflam impreuna cat mai multe idei despre amenajarea lor cu dale din beton, diferenta constand in faptul ca de data aceasta le-am ales pe cele in forma rotunda si nu pe cele clasice.


Daca va intrebati de ce ne-am gandit tocmai la acestea, trebuie sa va spunem ca le-am ales pentru aspectul lor deosebit si pentru faptul ca putem folosi orice fel de material, de la beton pana la pietrele mici de rau, pietre cu care putem umple golurile dintre aceste dale rotunde. Asta pe de o parte. Pe de alta parte, pentru a diversifica decorul, putem sa le construim pe marimi, intercaland cercurile mari cu cercurile mici.

Iar pentru a folosi cat mai putine materiale de constructii si nu in ultimul rand pentru a economisi bani, parerea noastra este ca golurile lasate de acest tip de dale pot fi umplute cu pietre mici de rau, pietre care sunt usor de procurat, dar si ieftine. Mai mult de atat, aceste spatii pot fi umplute si cu piatra decorativa colorata, produs care se gaseste din plin in comertul nostru romanesc.

In speranta ca va vor placea aceste idei de amenajari, noua ne revine decat misiunea de a va invita sa urmariti imaginile de mai jos, iar daca vreti sa le si comentati o puteti face postand parerile voastre pe pagina noastra de facebook. Iata!


Idei de alei pentru terasa din spatele casei.

dale

dale

Pentru a economisi si mai multi bani, puteti umple spatiile goale dintre dale cu iarba.

dale

dale

dale

Idei pentru amenajarea spatiului care inconjoara piscina.


Idei de amenajari cu piatra decorativa colorata.

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI