Gustari delicioase pe care le poti prepara in doar 15 minute

Gustari delicioase pe care le poti prepara in doar 15 minute

Musafirii neanuntati pot sosi oricand, iar noi trebuie sa fim cele mai bune gazde. De aceea, v-am pregatit cateva idei de gustari rapide si delicioase pe care sa le incercati si voi!


Sunt gata in mai putin de 15 minute, pot fi preparate cu ingrediente pe care le ai la-ndemana si sunt delicioase. Le poti prepara chiar si pentru cei dragi, atunci cand esti in criza de timp. Economiseste si tu o multime de timp cu aceste gustari savuroase.

Secretul unor aperitive delicioase

Care este secretul unora dintre aceste aperitive rapide? Ustensilele care sa faca cea mai mare parte din treaba, cum sunt acestea de AICI. Usor de folosit si foarte practice, astfel de ustensile nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. De exemplu, pentru o pasta cremoasa te sfatuim sa folosesti un astfel de blender care te va ajuta sa prepari orice reteta doresti.

1. Sandvis delicios cu naut si pesto

Aceasta reteta este perfecta atat pentru persoanele care tin post, cat si pentru vegetarieni. Un sandvis delicios!


Ai nevoie de doua chifle, putin pesto vegan pe care il poti cumpara din supermarket, un castravete murat si chiftelute de naut. Aceste chiftelute de naut se fac atat de simplu, incat nici nu o sa iti vina sa crezi! Pe deasupra, ele sunt delicioase si te vor face sa vrei sa le prepari mereu.

Cum se prepara? Nimic mai simplu! Pune intr-un robot de bucatarie: naut scurs, jumatate de cana de patrunjel tocat (un deliciu), jumatate de cana de faina, o ceapa, mirodenii (aici poti alege ce mirodenii doresti sa pui), cimbru, o lingurita de coriandru si putin ulei. In robotul de bucatarie se va forma o pasta, pasta pe care o vei folosi pentru a face forma chiftelutelor. Incinge ulei intr-o tigaie si gata! Chiftelute delicioase si gustoase pentru toata familia!

In chifle vei pune pesto vegan, o chiftea preparata si doua felii de castraveti murati. Pentru un plus de savoare, baga sandvisurile la cuptor pentru aproximativ zece minute.


Uite cat de bine arata!

sandvis cu naut

Sursa pozei este acest blog vegetarian

 

2. Bruschete delicioase si usor de preparat

Aceste bruschete fac parte din lista celor mai delicioase si rapide aperitive. Ai nevoie de: busuioc taiat marunt, cateva rosii curatate si taiate cubulete, un catel de usturoi, sare, piper, paine si ulei.


Taie painea in felii groase (1,5 cm) si baga-le intr-o tava la cuptorul preincalzit. Lasa-le timp de un sfert de ora. Dupa ce le-ai scos din cuptor, lasa-le sa se raceasca apoi freaca-le de o jumatate de catel de usturoi si pe o parte si pe alta. Intr-un castron sau intr-un bol amesteca rosiile cu celelalte ingrediente apoi aseaza-le pe feliile de paine. Gata! Reteta delicioasa este gata!

gustari delicioase

gustari delicioase

3. Rosii cu branza – un deliciu rapid

Cea mai buna gustare pentru zilele calduroase de vara: rosii cu branza. Aranjeaza-le frumos intr-o farfurie si adauga si cateva verdeturi. Poti folosi: valeriana, rucola sau frunze de salata. Delicios si simplu de facut!

gustari delicioase

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI