Cum aranjam mancarea pentru o petrecere in gradina nemaipomenita

Cum aranjam mancarea pentru o petrecere in gradina nemaipomenita

Vara, ne gandim sa organizam petreceri in gradina, gratare sau macar cateva ore libere pe care sa le petrecem cu prietenii. Pentru acest lucru, avem nevoie si de cateva gustari, racoritoare, dar si de muzica, nu-i asa? In articolul de astazi, ne-am gandit sa va oferim cateva idei creative pentru a aranja cateva sandvisuri banale.


Cum aranjam cateva banale sandvisuri pentru o petrecere in gradina frumoasa? Haideti sa vedem aranjamente grozave, aici. Va puteti inspira si voi din articolul de mai jos.

Scara pentru racoritoare

Pentru a realiza un loc in care sa tii racoritoarele, nu ai nevoie decat de o scara. Cum asa? O poti aranja exact ca in poza de mai jos. Suna bine ideea? Aceasta poate fi o petrecere in care locul respectiv sa fie atragerea pricipala.

O barca cu gustari

Suna bine, nu-i asa? O barca cu ajutorul careia sa poti realiza un loc pentru gustari. Fie ca este vorba de sandvisuri, fructe sau dulciuri, poti aranja totul exact ca in poza de mai jos. Bineinteles, poti folosi si alte lucruri in afara de o barca, daca nu ai. Conteaza ca totul sa fie aranjat creativ si frumos.


Un loc numai cu fructe

Un loc amenajat numai cu pepene rosu si galben, mere, pere, struguri, capsuni, visine, caise, piersici si multe alte fructe delicioase. Pe langa faptul ca sunt gustoase, aceste fructe sunt pline de vitamine si sunt gustarea perfecta pentru oricine. Fie ca vorbim despre cei mici sau despre cei mari, aceste fructe trebuie sa faca parte din masa sau gustarea fiecarui om.

Mai jos, va prezentam o idee creativa pentru a aranja aceste fructe delicioase. Suna bine?

Noi va dorim spor la treaba si speram sa va placa ideile pe care le-am pregatit.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI