Modalitati bio si eficiente pentru a curata gresia si faianta

Modalitati bio si eficiente pentru a curata gresia si faianta

Sunt sigura ca vi s-a intamplat sa incercati sa curatati gresia si faianta si sa nu reusiti sa scapati de petele incapatanate. Fie ca doriti sa gasiti solutii naturale sau ca nu mai vreti sa folosesti chimicale, noi te ajutam cu o multime de idei practice si rapide pe care sa le pui in aplicare de indata! Ati venit la locul potrivit!


Pe internet gasesti o multime de idei pentru ingrijire, de astfel de sfaturi ajutatoare pentru orice problema si de alte idei practice. Astazi te ajutam sa cureti orice fel de gresie, chiar si modelele unice cum sunt acestea de AICI, care pot fi mai greu de curatat.

Otetul – Perfect pentru a iti face gresia sa straluceasca

Daca vrei sa ai o baie, dar si o bucatarie care sa straluceasca de curatenie, te sfatuim sa folosesti otet. Cum? Ai nevoie de otet nediluat pe care sa il pui, exact asa cum este, intr-o sticla cu pulverizator. Substantele din otet vor distruge atat microbii, iar petele incapatanate si grasimea vor deveni o amintire urata!

Atentie! Pentru a face ca solutia sa fie mai puternica poti sa realizezi un amestec din otet si un plic de bicarbonat de sodiu. Depunerile de calcar si de sapun vor disparea imediat!


Sfat DIY: Este important si instrumentul pe care il folosesti pentru a face curatenie in baie si in bucatarie. Secretul? Cel mai bine este sa folosesti o perie pentru a curata gresia si faianta, nu mopul. De ce? Mopul nu curata bine in colturi si nu va face decat sa iti „plimbe” mizeria prin toata casa. Cea mai eficienta metoda este aceea de a folosi o perie cu peri mici si tari.

Mucegai? Scapa de el fara solutii scumpe!

Daca in baia ta, pe gresie sau pe faianta se afla mucegai, trebuie neaparat sa scapi de el deoarece acesta dauneaza sanatatii. Ai grija de tine si de cei dragi! Cum curatam mucegaiul de pe faianta? Ai nevoie de clor nediluat. Ai grija sa folosesti manusi atunci cand cureti. Pulverizeaza clor pe suprafetele cu mucegai si lasa sa actioneze peste noapte. Aeriseste apoi camera timp de o ora si incearca sa nu intri in incapere. Apoi sterge cu o carpa moale. Mucegaiul a disparut!

Pentru a avea o baie curata, nu uita de dulapiorul in care iti tii produsele cosmetice. De asemenea, trebuie sa acorzi o atentie deosebita curatarii toaletei, dar si a chiuvetei si a cazii. Ai grija ca toate lucrurile din gospodaria ta sa straluceasca pentru ca igiena sa fie la ea acasa!


Va dorim spor la treaba!

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI