19 idei de decoruri noi pentru gradina ta, decoruri confectionate din lemn

19 idei de decoruri noi pentru gradina ta, decoruri confectionate din lemn

Gradina este locul in care ne cautam refugiul atunci cand suntem obositi, relaxandu-ne intr-un foisor sau pe o banca la umbra pomilor, uitand in felul acesta de grijile cotidiene. Iar daca nu ati avut timp vara aceasta sa va decorati sau sa va redecorati spatiul exterior, va ajutam noi cu aceste 19 idei simple, numai bune de pus in practica in perioada urmatoarea.


Asa cum am spus si mai inainte, decorurile pe care vi le propunem sunt niste decoruri simple, realizate mare parte din ele din lemn, incepand de la busteni de mici dimensiuni si pana la rame aparente postate pe un perete al casei.

Spre exemplu, o suita de bucati din lemn, daca le putem numi asa, de diferite marimi, vor arata spectaculos intr-o curte cu multi arbusti decorativi. Iata una dintre ideile de amenajari pe care vi le propunem.

gradina

Tot cu astfel de bucati din lemn puteti improviza un gardulet in forma de semicerc pentru un arbust plin cu flori. Iata!


gradina

Micul spatiu cu flori colorate il puteti delimita de aleea principala cu ajutorul unor busteni. Iata cum!

gradina

 

gradina

gradina

Pe un perete al casei, puteti aplica spre exemplu un cadru din lemn, cu alte cuvinte o fereastra aparenta. Ghivecele cu flori vor infrumuseta un astfel de decor.

Mai putin accesibil noua, bambusul, este o planta arborescenta si este ideala pentru a realiza decoruri in curte. In loc de bambus puteti folosi nuiele pentru confectionarea micilor gardulete care inconjoara plantele stufoase. Ca o curiozitate, trebuie sa va spunem despre bambus ca poate atinge o inaltime de 25 de metri si este planta arborescenta care creste cel mai repede, circa 1 metru pe zi.


Va invitam asadar sa urmariti imaginile de mai jos, in care veti gasi idei noi de a va infumuseta locul care va inconjoara. Iata!

sursa foto

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI