Cele mai frumoase fantani decorative pentru gradina – 17 idei DIY

Cele mai frumoase fantani decorative pentru gradina – 17 idei DIY

Toata vara am urmarit si chiar am realizat o multime de obiecte decorative pentru gradina, insa le-am uitat pe cele mai frumoase dintre ele, respectiv fantanile din lemn sau piatra, realizate artizanal.


Nici nu mai incape in discutie faptul ca pentru a le confectiona este nevoie de indemanare si pricepere, dar pentru ca nu sunt niste obiecte decorative complicate, ne-am gandit ca aceste modele va vor ajuta si va vor inspira in realizarea lor, desi mult mai simplu este sa le achizitionati din magazinele cu articole pentru gradinarit. Insa care ar mai fi atunci satisfactia?

Prin urmare daca aveti resturi de lemn pe care considerati ca nu le mai puteti folosi decat pentru a face focul, iata in imaginile urmatoare cateva idei de design pentru astfel de decoratiuni.

Dar nu doar din lemn puteti confectiona o astfel de fantana artizanala ci si din caramizi sau din pietre mari de rau.


Daca vi se par totusi prea complicate, dar totusi va doriti in gradina obiecte decorative spectaculoase, pentru partea de jos a fantanii artizanale puteti folosi un butoi vechi. Reimprospatat estetic, poate deveni o baza foarte buna pentru ceea ce doriti sa faceti.

Ca de fiecare data, florile sunt cele care invioreaza astfel de decoratiuni. Plantate in galeata nelipsita dintr-un astfel de decora, vor colora si vor inveseli locul respectiv.

Persoanelor pricepute le-am pregatit si o schita cu partile componente pe care ar trebui sa le contina un astfel de obiect, dimensiunea fiind stabilita in functie de cat de mare va doriti sa fie.


Sa urmarim asadar cele mai frumoase idei de obiecte decorative pentru gradina. Iata!

gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

Asezate langa alte obiecte decorative, fantanile artizanale, vor inviora si vor infrumuseta gradina.

Un suport din lemn perfect pentru trandafirii si plantele cataratoare. Iata!


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI