16 idei indraznete de amenajari exterioare cu pergole pentru casa si gradina

16 idei indraznete de amenajari exterioare cu pergole pentru casa si gradina

Nici nu trebuie sa va mai spunem, pentru ca stiti deja ce sunt pergolele. Dar totusi noi va reamintim ca pergolele sunt acele constructii usoare, atasate casei, chiar si dupa ce aceasta a fost terminata. Un astfel de ansamblul confera intimitate casei si o infrumuseteaza si poate fi montat, nu doar langa aceasta, dar si in gradina, separat sau individual, cum vreti sa-i spuneti, ansamblu construit exclusiv numai din lemn.


Asa cum am spus si mai inainte pergolele pot fi construite si individual, in curte, iar in acest articol vom gasi idei si solutii de amenajari in ambele variante.

Poate ca o sa va intrebati de ce am ales tocmai astfel de idei de amenajari exterioare. In primul rand pentru ca asemenea constructii fac din designul casei unul cu totul si cu totul special punand accent mai mult pe stilul rustic, si apoi pentru aerul elegant pe care il confera locului respectiv.

Constructiilor individuale de acest gen le pot fi atasate oricand niste balansoare, transformandu-le in spatii de relaxare si odihna. Iata cateva exemple in imaginile de mai jos.


O alta idee buna si interesanta in acelasi timp, este ca pot fi montate pe aceste pergole nu doar balansoare ci si niste kit-uri speciale de umidificare a aerului prin pulverizarea cu vapori de apa, sistem cunoscut si intalnit de altfel la terase, dar nu fara niste costuri suplimentare. Insa pentru a beneficia de tot confortul, merita fiecare banut investit.

Asadar daca te afli in plina amenajare a exteriorului casei, sau ai terminat deja si mai lipsesc doar finisajele de acest gen, te invitam sa te inspiri pentru gradina ta din ideile de astazi, idei care iti ofera posbilitatea sa afli cele mai potrivite modele de pergole pentru o curte frumos amenajata.

Priviti si inspirati-va!


gradina

gradina

gradina

gradina

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI