Cele mai frumoase 13 idei despre amenajarea gradinii cat mai natural

Cele mai frumoase 13 idei despre amenajarea gradinii cat mai natural

V-am spus de multe ori ca a locui la casa este un privilegiu, iar placerea de a avea o curte amenajata ca la carte, necesita multa munca. De aceea, in opinia noastra, partea cea mai grea ramane tot amenajarea gradinii.


Dar pana la urma, fie ca vorbim de o gradina generoasa din punct de vedere al spatiului sau de aleea care duce catre intrarea in casa, toate aceste portiuni pot fi infrumusetate cu pietre mari de rau sau cu decoratiuni din lemn. Si pentru ca totul nu se rezuma decat la imaginatia fiecaruia de a-si amenaja gradina asa cum ii este pe plac, ne-am gandit sa va sarim si noi in ajutor cu aceste idei de decoruri spectaculoase.

Asadar, unul din elementele care aduce naturalul in curte, sunt treptele construite din pietre mari de rau. Dar si portiunile de zid care delimiteaza spatiile cu flori. Din acest motiv v-am pregatit cateva imagini din care sa va inspirati.

Privind mai cu atentie unele din aceste imagini, ne-am dat seama ca multe din aceste amenajari sunt realizate pe terenuri cu denivelari, ceea ce ne face sa credem ca si astfel de portiuni pot fi puse in valoare cu ajutorul pietrelor de rau. Iata cum!


Daca sunteti de acord cu noi si va plac astfel de amenajari spectaculoase, atunci nu ne ramane decat sa va invitam sa urmariti ideile de astazi pentru a va crea propriile decoruri in gradina cu ajutorul pietrelor mari de rau.

Priviti si inspirati-va!

amenajarea gradinii

Idei pentru amenajarea unei terase spatioase.


amenajarea gradinii

Idei de decoruri din lemn.

amenajarea gradinii

Amenajari realizate din piatra decorativa marunta.

amenajarea gradinii

Idei de ziduri care delimiteaza spatiile cu flori.


Amenajarea terasei cu pietre mari de rau.

Idei de amenajari pentru casuta de vacanta de la munte. Iata!

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI