Amenajari exterioare cu mese colorate. 18 idei pentru gradina ta

Amenajari exterioare cu mese colorate. 18 idei pentru gradina ta

Din punct de vedere estetic, mobilierul pentru gradina, confectionat dupa imaginatia noastra si cu propriile resurse, nu se numara printre cele mai reusite piese de mobilier, dar din punct de vedere practic se preteaza oricaror amenajari exterioare, mai ales atunci cand ne place sa avem o curte frumos decorata si nu in ultimul rand colorata. Si pentru ca ne aflam intr-un anotimp frumos, putem incerca aceste idei indraznete de a picta mesele de picnic in culori vesele.


Insasi ideea de a picta, spre exemplu, mesele din gradina, pare a fi o idee foarte buna, deoarece nu trebuie depusa o munca istovitoare pentru a le realiza si chiar daca nu avem talent la desenat, iata ce decoratiuni uimitoare putem avea in gradina. Prin urmare propunem sa urmarim o serie de idei care ne  vor ajuta sa ne inspiram pentru propria gradina.

O masa colorata in rosu, spre exemplu, cu niste flori mari, nu face altceva decat sa inveseleasca gradina, amintindu-ne de vara care tocmai a trecut. Iata!

amenajari exterioare

Celor talentati la pictat le sugeram aceste desene minunate. Iata!


amenajari exterioare

O asemenea masa din lemn, poate fi transformata cu usurinta intr-un decor minunat in gradina doar pictand-o sub forma unui pepene rosu. Personal, nu ne-am fi gandit la asa ceva, dar ne-a placut ideea in sine. Priviti!

amenajari exterioare

Putem desena, spre exemplu, o tabla de joc. Iata cum!

amenajari exterioare

O idee de masa pictata cu flori de vara.


amenajari exterioare

Si cei mici se pot bucura de decoruri vesele in gradina, confectionand si pictand pentru ei masute potrivite staturii lor. Iata!

Speram ca v-au placut aceste idei de amenajari exterioare cu mese colorate, prin urmare nu ne ramane decat sa va dorim sa aveti inspiratie pentru a va realiza propriile decoruri in gradina.

O masa de picnic Inainte si Dupa decorare.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI