Nu atat de importante piesele de mobilier, cat felul cum le asezam in gradina

Nu atat de importante piesele de mobilier, cat felul cum le asezam in gradina

Nu atat de importante piesele de mobilier folosite la amenajarea terasei, cat felul cum sunt asezate intr-un spatiu mic. Putem avea spre exemplu, o gradina frumos decorata chiar daca nu avem cele mai elegante si mai scumpe canapele sau fotolii de exterior. Propunem asadar sa aflam impreuna cateva idei de decoruri simple, in asa fel incat atunci cand ne dorim cateva clipe de relaxare, sa avem posibilitatea de a le petrece intr-un mod cat mai confortabil pe terasa casei.


O idee buna ar fi aceea de a amenaja terasa cu cateva scaune si o masuta, dar ar fi mult prea simplu, spunem noi, desi ceea ce este simplu este si frumos. Insa daca vom adauga o umbreluta de soare, mai multe ghivece cu flori colorate sau cativa arbusti decorativi de mici dimensiuni, decorul s-ar schimba complet. Iata!

 

gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

Idei de decoruri cu flori curgatoare.

Putem crea decoruri spectaculoase si cu ajutorul bancutelor din lemn. Nici nu am avea nevoie de mai mult pentru a sta in gradina si de a citi o carte preferata, spre exemlu. O alta idee buna, credem noi. Priviti!


Un loc de care mai putem profita pentru a-l amenaja spectaculos este locul din jurul pomilor. O terasa din lemn construita putin peste nivelul solului, face din gradina noastra un loc de vis. Priviti si inspirati-va!

Daca veti considera aceste idei de amenajari numai bune de pus in practica, nu ne ramane decat sa va invitam sa urmariti aceste imagini sugestive, pentru a va inspira fireste si pentru a va concepe propriul design exterior.

Ca de fiecare data, nu uitati sa comentati aceste idei si nu in ultimul rand sa postati fotografii cu amenajarile concepute si realizate de voi in vara care tocmai s-a terminat.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI