Invata din aceste idei practice cum se confectioneaza un leagan pentru copii

Invata din aceste idei practice cum se confectioneaza un leagan pentru copii

Nu stim daca si voua, dar noua cu siguranta ne-ar placea sa facem un salt in copilarie pentru a petrece clipe minunate in curtea bunicilor, leganandu-ne in voie intr-un balansoar confectionat dintr-o bucata de scandura si un cablu mai rezistent. Dar pentru ca nu se mai poate, ne intoarcem in prezent, dar ne intoarcem si la aceste idei practice, cu care vrem sa le atragem atentia cititorii nostri care sunt bunici si care si-au propus sa confectioneze pentru nepotii lor un leagan confortabil, dar nu stiu de unde sa inceapa un astfel de proiect. Dar nu numai lor le sunt adresate aceste idei, ci si celorlalte categorii de cititori carora le plac provocarile creative.


Asadar, pentru a confectiona un hamac sau leagan, cum ne place noua sa spunem, sunt necesare mai multe accesorii. Presupunem ca stiti majoritate accesoriilor de care veti avea nevoie, noi insistam totusi sa vi le reamintim.

In primul rand va trebuie o bucata de material suficient de mare si de rezistenta, tip prelata sa spunem. Mai aveti nevoie de cateva baghete confectionate dintr-un lemn de esenta tare si cativa metri de siret, putin mai gros decat cel obisnuit, atat cat sa sustina greutatea unui copil.

De aici intra in actiune tutorialele pe care vi le-am pregatiti mai jos, tutoriale care va arata in cativa pasi cum sa construiti un hamac din panza, bazandu-ne totodata pe priceperea si pe indemanarea voastra. Priviti!


Idee de cadru confectionat din metal sau din lemn.

idei practice

idei practice

idei practice

Pernute fantezie, ca idei de accesorii colorate. Priviti si inspirati-va!

idei practice

V-am pregatit si o schita cu dimensiunile necesare confectionarii leaganului pentru copii. Iata!


Daca v-au placut aceste idei creative, nu ezitati sa va exprimati parerea, postand comentarii pe pagina noastra de facebook.

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI