Modalitati creative de a refolosi cutiile de Tic Tac

Modalitati creative de a refolosi cutiile de Tic Tac

Cutiile de Tic Tac pot fi refolosite atat de creativ, va vine sa credeti? Atat de mici si pot fi atat de utile si de practice!


Daca esti genul de persoana care isi doreste sa recicleze o multime de lucruri, ai o imaginatie foarte bogata si vrei sa pui in aplicare multe idei creative, te afli in locul potrivit. De ce? Ei bine, in articolul pe care l-am pregatit astazi pentru voi, ne-am hotarat sa va aratam mai multe modalitati de a recicla si refolosi cutiile de Tic Tac. Cam cat de distractiv ar fi acest lucru? Va spunem noi: este o activitate foarte distractiva.

In plus, ii puteti lua si pe cei mici langa voi sa va ajute cu realizarea de ornamente si de proiecte utile. Acest lucru le va pune imaginatia la incercare si ii va ajuta sa se dezvolte.

Depozitati condimentele

Aceste cutii mici sunt perfecte pentru a depozita condimentele: sare, piper, cimbru, rozmarin si multe altele. Ce ziceti? E o idee buna, nu-i asa?


Puneti clamele de birou

Puteti pune in ele atat clamele de birou, cat si acele micute, dar si multe alte obiecte mici, de care aveti nevoie si pe care nu doriti sa le pierdeti. Le veti gasi rapid si puteti astfel sa aveti un birou si un sertar ordonat.

Depozitati semintele

La fel cum depozitati condimentele, puteti depozita semintele pe care le strangeti pentru a le planta. Suna bine, nu-i asa? Folositi etichete pentru a scrie pe fiecare ce anume este in acea cutie si gata!

Vaza foarte mica

O floare foarte mica? Nicio problema, folositi o cutie de Tic Tac pe post de vaza creativa. Haioasa si practica!


In aceste cutii mai puteti depozita margelute foarte mici, sclipici sau alte accesorii micute pe care nu doriti sa le pierdeti.

De asemenea, puteti pune in aceste cutii chiar si scobitorile pentru bucatarie.

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI