Cum scoatem in evidenta gradina cu aceste 19 idei de decoruri splendide

Cum scoatem in evidenta gradina cu aceste 19 idei de decoruri splendide

O gradina spatioasa ne permite sa o amenajam in asa fel incat sa ne putem declara, intr-un final, cu adevarat incantati de decorurile realizate, decoruri care, fie ele si simple, ne dau bugetul peste cap, si asta doar pentru ca ne dorim ceva deosebit in curte.


Nici ideile de decoruri din imaginile de astazi nu sunt deloc lipsite de eforturi financiare, in primul rand pentru ca sunt spectaculoase si in al doilea rand pentru ca sunt confectionate din materiale de buna calitate.

Spre exemplu, o suita de panouri din lemn, daca le putem numi asa, de diferite marimi, vor arata spectaculos intr-o curte cu mai multi arbusti decorativi, dar vor crea si un spatiu privat in gradina. Iata una dintre multele idei de amenajari pe care vi le propunem in acest articol.

gradina

Tot cu astfel de panouri asezate in cascada, putem delimita gradina de curtea principala. Sau putem decora portiunile verzi, intercalandu-le, tot in cascada, printre pomii fructiferi sau arbustii decorativi din curte. Iata o alta idee buna de a decora spatiul care imprejmuieste casa.


gradina

gradina

gradina

Idei de panouri colorate in nuante de toamna.

Si aleea principala poate fi pusa in evidenta cu panouri despartitoare. Priviti!

Fara prea multe cuvinte din partea nostra, va invitam sa urmariti imaginile de mai jos in care veti gasi idei noi de a va infumuseta locul care va inconjoara. Iata-le!


Portiunile din curte care nu ne plac, pot fi mascate cu astfel de panouri din lemn. Priviti si va inspirati!

Mica terasa amenajata cu mobilier de gradina poate fi transformata intr-un mic spatiu privat cu ajutorul acestor gardulete din lemn. Iata un exemplu concludent in imaginea de mai jos.

Idei de amenajari care pot scoate in evidenta un perete lateral, spre exemplu. Iata!


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI