Ornamente realizate din lemn – Sursa ta de inspiratie in fiecare zi

Ornamente realizate din lemn – Sursa ta de inspiratie in fiecare zi

Lemnul este un material extraordinar, care poate fi folosit pentru ornamente superbe. De aceea, astazi va prezentam cateva idei superbe, pe care le vei pune si tu in aplicare de indata!


Lemnul este produs de plantele lemnoase care fac parte din grupa vegetalelor superioare cormofite. El provine din arbori, arbusti si alte plante lemnoase pe care suntem convinsi ca le cunoasteti si voi.

 

Suport pentru vaza de flori

Vei avea in casa cel mai frumos suport pentru vaza cu flori. Nu ai nevoie decat de un disc de lemn si de un lac pentru ca finisajul sa fie perfect! Ce zici, arata bine? Cred ca orice vaza cu flori proaspete va arata bine pe acest suport.

Suport pentru lumanari

Acest suport elegant pentru lumanari este realizat cu atat de putin efort si arata atat de bine! Cauta cele mai parfumate lumanari si pozitioneaza-le pe suportul care iti va fura privirea!


Suport pentru inele

Daca ziua cea mare va veni in curand pentru tine, ei bine, avem vesti bune! Tocmai am gasit cea mai originala metoda de a tine inelele pentru ziua cea mare. Daca vei avea un design vintage, atunci tin sa iti spun ca aceasta piesa se va potrivi perfect cu decorul!

Vaza cu flori

Folosind lemnul, poti chiar sa realizezi tu insuti o faza cu flori. Se potriveste cu orice decor si in orice incapere.

Poti sa realizezi atat de multe decoratiuni folosindu-te doar de discurile din lemn! Poti realiza decoratiuni pentru interior precum: suporturi pentru lumanari, suport pentru vaza cu flori, suport pentru cani, pahare, cat si multe alte suporturi. De asemenea, poti sa realizezi si multe alte decoratiuni pentru exterior cu ajutorul lemnului. Nu trebuie decat sa iti pui imaginatia la incercare pentru ca ornamente fabuloase sa fie facute de catre tine!


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI