Ne-am pregatit si toamna aceasta cu idei de amenajari exterioare. Priviti!

Ne-am pregatit si toamna aceasta cu idei de amenajari exterioare. Priviti!

Ne intoarcem la proiectele noastre dragi, adica la amenajarile cu piatra decorativa. Asta am si facut, pregatind in acest articol 15 idei de amenajari exterioare pentru gradina din fata casei.


Putin sau chiar deloc atractiva din punct de vedere estetic, piatra decorativa nu ne incanta ca forma sau ca nuanta decat daca realizam cu ajutorul lor niste decoruri spectaculoase in curte. Si pentru ca vremea de afara inca ne permite sa amenajam portiuni pe care nu am apucat sa le decoram vara aceasta, propunem sa vedem aceste 15 idei frumoase.

Nu putine sunt zonele care pot fi infrumusetate, prin urmare vom enumera cateva dintre ele. Spre exemplu, putem decora marginea gardurilor, portiunile cu gazon aflate in mijlocul curtii, lateralele aleilor sau spatiul din jurul copacilor. Insa pentru a fi siguri ca decorul va arata asa cum ni l-am imaginat, poate ca nu ar fi rau sa creionam mai intai cateva schite si abia dupa aceea sa ne apucam de lucru.

O folie din plastic asezata sub micile fragmente de roci, ne scuteste de efortul de a smulge buruienile care, oricum, cresc printre ele.


Ca tip de plante care se potrivesc cu astfel de decoruri sunt arbustii ornamentali, nu foarte inalti si fara o vegetatie bogata, deoarece nu s-ar mai distinge modelul creat si combinatiile de culori, parerea noastra.

Daca sunteti de acord cu noi si va plac aceste idei de amenajari exterioare cu pietre decorative, nu ne revine decat misiunea, placuta de altfel, de a va invita sa urmariti imaginile de mai jos, pentru a va inspira si de ce nu, pentru a va crea propriile modele. Priviti!

Idei de a combina culorile intre ele.


amenajari exterioare

Combinatii de portiuni cu spatiu verde!

amenajari exterioare

Decoruri realizate din flori si pietre decorative. Iata!

amenajari exterioare

amenajari exterioare

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI