30 Idei de gradini moderne amenajate pe placul tuturor

30 Idei de gradini moderne amenajate pe placul tuturor

Elementele naturale din gradina sunt cele care fac un decor fantastic. Ele formeaza, incet, dar sigur, un decor fenomenal. Nu ne credeti? Trebuie doar sa va convingeti, daca veti parcurge proiectele din articolul de mai jos.


Aceste gradini prind viata cu ajutorul amenajarilor moderne si frumoase. Amenajarile sunt realizate folosind elemente naturale. Suntem siguri ca o sa iti placa si tie si ca o sa iti doresti sa pui in aplicare macar o idee.

Piesa de decor realizata din piatra naturala

In poza de mai jos, iti aratam cum poate fi realizata o piesa de decor cu ajutorul elementelor naturale. Arata foarte bine, iti pot crea o alee cu un aranjament superb si este un design modern, contemporan.

Gradina, plina de viata cu ajutorul plantelor

Plantele sunt un factor-cheie in ceea ce priveste amenajarea unei gradini. Fie ca este vorba de plante verzi sau de flori viu colorate, plantele sunt pline de viata si ne ajuta si pe noi sa avem o zi mai buna, o gradina mai frumoasa si amenajata fantastic!


Spatiu de recreere pentru toti cei dragi

Intreaga familie se poate bucura de un astfel de decor. Fie ca iti doresti sa realizezi un spatiu unde sa te relaxezi sau ca doresti sa realizezi un spatiu care sa tina loc doar de decor, te poti inspira din aceste idei mari.

Reciclarea unor sticle goale

Refoloseste si tu sticlele goale pentru a crea un astfel de proiect. Pune-ti imaginatia la incercare si indrazneste sa fii diferit, atat prin ideile puse in aplicare, cat si prin bucuria de a te lasa purtat de val.

Ai nevoie de sticle de vin goale pentru a crea fantana de mai jos. Crezi ca ai putea sa realizezi si tu un astfel de aranjament?


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI