Cum poti realiza un mic tunel pentru pasarile tale, chiar in curte

Cum poti realiza un mic tunel pentru pasarile tale, chiar in curte

Fiecare gospodarie are cel putin un animal. Fie ca este vorba de un catel, o pisica sau de animale de la care luam lapte gustos precum sunt caprele sau vacile, fiecare gospodarie are grija de animalele sale. Asa se face ca, foarte multi oameni cresc pasari. Fie ca vorbim de ratuste, de curci, de gaini sau de cocosi, aceste pasari sunt perfecte pentru casa ta!


Cum lasam pasarile libere in curte si pastram si curatenia

Poti pastra curatenia in curtea ta, dar in acelasi timp vei lasa pasarile libere, folosind acest mic truc. Realizeaza si tu un tunel din plasa, chiar in curtea casei tale! Pentru ca gainile sa treaca direct in cotet din acest tunel, poti construi gura tunelului direct din cotet.

Avantajele unui astfel de tunel

Daca ai si pui si gaini, poti alege sa construiesti un tunel de dimensiuni mai mici pentru pui si unul de dimensiuni mai mari pentru gaini. Acest lucru poate sa iti pastreze curtea si gradina in curatenie, tu te poti deplasa fara grija, iar cainii si pisicile tale nu se vor intalni deloc prin curte cu pasarile. Astfel, nu va exista riscul ca pasarile sa fie speriate.

Pentru a construi un tunel, ai nevoie de bucati de lemn sau de semi-cercuri pentru rezistenta si de plasa pentru a il acoperi. In functie de numarul pasarilor tale, dar si de spatiul pe care il ai disponibil in curte sau in gradina, poti sa construiesti un tunel mai mare sau un tunel mediu.


Ai grija sa nu construiesti un tunel prea mic!

Pentru ca gainile sa creasca in armonie si in fericire, ai grija ca dimensiunea unui astfel de tunel sa fie suficient de mare pentru ca ele sa nu se simta inchise. Daca acest tunel face doar trecerea de la locul lor de culcare pana la spatiul in care isi petrec timpul zilei, cum este tunelul din poza de mai jos, atunci acesta poate fi de dimensiuni mici.

Noi va dorim spor la treaba!

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI