20 Proiecte remarcabile pentru gradina – Buget mic, idei mari si practice

20 Proiecte remarcabile pentru gradina – Buget mic, idei mari si practice

Ai un buget mic, dar o indemanare remarcabila pentru a realiza proiecte pentru gradina? Noi te ajutam cu 20 de idei pe care le vei iubi! Incearca-le si tu!


Proiecte folosind paletii din lemn

Paletii din lemn sunt usor de gasit si pot fi folositi intr-o multime de proiecte frumoase. De exemplu, daca doresti ca vara si primavara sa iti petreci timpul pe terasa, poti realiza o masuta simpatica folosind paletii din lemn. Nu trebuie sa dai banii pe masute pentru gradina scumpe, te poti folosi de indemanare si de imaginatie.

Mai mult decat atat, daca vrei sa realizezi un spatiu prietenos, in care sa stai cu prietenii la o limonada rece, poti realiza si o bancuta cu paletii din lemn. Pune pe ea perne confortabile si moi si gata! Ai construit un mic loc pentru relaxare si pentru recreere.

Refoloseste lazile din plastic!

Stii laditele alea simpatice si colorate din plastic? Ei bine, le poti refolosi pentru a face scaunele confortabile. Le poti transporta usor, atat in casa, cat si afara si sunt usor de refolosit!


Ca in poza de mai jos, daca tai o parte din ladita, vei obtine un loc pentru a te relaxa. Poti folosi si laditele din lemn pentru a le recicla, insa plasticul este mai rezistent in cazul acesta. Laditele din lemn sunt realizate dintr-un lemn subtire, care se poate rupe foarte usor.

Mini-bar in gradina sau pe terasa casei

Pentru weekend-urile in care faci un gratar cu prietenii, un astfel de spatiu pentru a pune bauturile e perfect! Poti sa improvizezi si un loc in care sa tii bauturile. O frapiera, multa gheata si pahare pentru cocktail. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele de care vei avea nevoie!

Loungemobel Garten Selber Bauen Sweetmenu Und Increíble Lounge Mobel Holz Bauanleitung – Heimat Ideen

Inspira-te de aici, recicleaza si pune in aplicare proiectele care iti plac cel mai mult si care se potrivesc cel mai bine cu spatiul pe care il ai disponibil!


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI