Decoratiuni din lemn care transforma decorul – 17 idei care imbina naturalul cu eleganta

Decoratiuni din lemn care transforma decorul – 17 idei care imbina naturalul cu eleganta

Ne aflam intr-un anotimp in care a realiza decoratiuni spectaculoase presupune multa indemanare. Dar mai inseamna si activitati placute si asta pentru ca serile reci de iarna ni le petrecem mai mult in casa si nu in mijlocul naturii asa cum facem pe toata perioada verii. Nu intamplator am amintit de activitati placute, deoarece ideile pe care vi le-am pregatit mai jos se refera la felul cum niste simple bucati de lemn pot fi transformate in obiecte cu care ne putem infrumuseta locuinta.


Spre exemplu din niste discuri de lemn putem crea un suport inedit, suport pe care putem expune o multime de ghivece cu flori decorative.

decoratiuni

Pornind de la ideea ca orice lucru poate fi transformat in ceva spectaculos, nu putem sa nu remarcam faptul ca discurile de lemn sunt ideale ca tip de suport inedit pentru oglinzile din casa. Nu mai vorbim de faptul ca sunt suficient de elegante pentru a se incadra in orice incapere a casei, nu doar intr-un hol mai putin luminat. Iata in imaginea de mai jos cateva exemple deosebite ca aspect.

decoratiuni

Incadrandu-se perfect in categoria decoratiunilor rustice, astfel de tablouri decorative pot fi confectionate cu usurinta chiar si de catre un novice in arta lemnului. Priviti!


decoratiuni decoratiuni

Ai o bucatarie amenajata intr-un stil rustic? Priveste ce suporturi dragute pentru aperitive poti face din discuri de lemn.

Daca ar fi sa ne cereti parerea, cu siguranta va vom spune ca gasim deosebite si decoratiunile din lemn pentru exterior. Ceva mai mari decat cele obisnuite, se incadreaza perfect intr-o zona cu multa iarba. Priviti!

Intr-un final, ceea ce vrem sa va spunem este faptul orice obiect care aduce naturalul in decor nu poate decat sa desavarseasca aspectul casei. Priviti si va inspirati!


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI