41 Alei de gradina inspirationale si potrivite pentru orice spatiu

41 Alei de gradina inspirationale si potrivite pentru orice spatiu

Abordam astazi un subiect pe care multi dintre voi deja il iubesc si il cauta. Este vorba de inspiratia pentru a reamenaja gradina casei noastre.


Aleile colorate si moderne sunt o metoda perfecta pentru a pune in valoare gradina si frumusetea acesteia. Ti-am pregatit 41 de idei din care sa te inspiri si tu!

Diversificarea peisajului din gradina

Renovarea sau construirea unei alei de gradina nu inseamna doar nevoia de un spatiu pe care sa pasim. Inseamna diversificare, inseamna sa aducem in acest spatiu ceva nou, fresh si modern.

De cele mai multe ori, o alee simpla schimba in totalitate aspectul unei gradini.


Alee realizata din piatra naturala

Piatra naturala este eleganta, simpla si poate avea un aspect cu totul si cu totul aparte. Aceste alei de gradina realizate din piatra naturala aduc un plus de valoare gradinii voastre si se potrivesc de minune cu orice tip de design. 

Aleile tip mozaic

Aleile tip mozaic sunt colorate, va readuc gradina la viata si arata unic si aspectuos. Aruncati o privire peste galeria foto de mai jos si inspirati-va pentru a va crea un nou design in gradina voastra sau chiar si pe terasa casei. 

Varianta clasica a unei alei de gradina

Daca va place sa mergeti pe varianta clasica, puteti opta pentru o alee simpla, dar cu mici detalii care sa faca diferenta.


Alei inguste, dar cochete

Aleile inguste nu trebuie neaparat sa fie amenajat inestetic. Ele pot fi micute, dar cochete. Intr-adevar, o alee mica poate fi dificil de amenajat, insa cand veti vedea cat este de frumos aspectul final, va veti da seama ca merita efortul! 

Plantele verzi nu trebuie sa lipseasca din nicio gradina. Asa ca, asigurati-va ca gradina este frumoasa, plina de viata, ingrijiti si veti petrece acolo momente relaxante si deosebite. 

sursa foto: woohome.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI