Decoratiuni metalice care evidentiaza interiorul –22 idei de amenajari retro

Decoratiuni metalice care evidentiaza interiorul –22 idei de amenajari retro

La ora actuala nu-si mai decoreaza nimeni locuinta cu ornamente din metal pentru simplul motiv ca nu mai sunt la moda, dar poate si pentru faptul ca mesterii iscusiti, care in trecut confectionau astfel de decoratiuni, nu mai au putere sa le lucreze sau si mai rau pentru ca nu mai vrea nimeni sa invete de la ei, ducandu-le mai departe mestesugul.


Dar sa nu ne intristam si sa speram ca mai sunt persoane, si in mod special tineri, dornici sa pastreze traditia prelucrand fierul si transformandu-l in adevarate opere de arta. Prin urmare, propunem sa ne delectam privirea dar si sa ne inspiram din aceste idei de obiecte decorative care pot schimba desingul casei intr-o clipa.

Cu siguranta unii dintre dumneavoastra mai aveti pe-acasa astfel de decoratiuni dar nu indrazniti sa le expuneti din cauza faptului ca sunt lucruri invechite si nu se mai potrivesc cu stilul modern din ziua de astazi. Ei bine, va spunem noi ca tocmai vechimea si lucratura fina le face atractive chiar si-acum. Asadar, daca aveti astfel de ornamente din metal, ia priviti cum va puteti decora casa cu ele.

Idei de a amenaja spatiul de pe colt cu rafturi confectionate din metal. Un loc ideal de a expune statuete sau lumanari decorative dar si de a masca portiunile inestetice din casa, gen tevi din PVC. Iata!


decoratiuni decoratiuni decoratiuni

Spre exemplu, niste suporturi metalice de marimi diferite sunt ideale pentru a expune obiectele personale asa cum sunt fotografiile de familie sau suvenirurile aduse din locurile in care v-ati petrecut concediul. Priviti!

decoratiuni decoratiuni

O alta serie de ornamente care noua ne plac foarte mult sunt aceste suporturi prevazute cu locasuri pentru lumanari sau pentru vaze din sticla. Priviti!

Floare de lotus – cel mai frumos proiect decorativ, dupa parerea noastra.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI