Transformam sticlele in decoratiuni minunate – 21 de idei si modele aici

Transformam sticlele in decoratiuni minunate – 21 de idei si modele aici

Astazi ne-am propus sa fim ceva mai creativi prin urmare am pregatit aici o multime de idei de decoratiuni din sticla si sfoara sau lana colorata. De ce astazi? Pentru ca ne aflam in luna martisorului, iar asta ne face mai frumosi si mai creativi. Asta pe de o parte. Pe de alta parte proiecte precum cele de mai jos ne sunt destul de cunoscute, insa nu strica sa aflam si sa ne inspiram si din aceste modele deosebite.


Prin urmare vom urmari impreuna cum se pot realiza decoratiuni minunate cu ajutorul catorva accesorii simple, accesorii pe care le avem cu totii in casa, respectiv sticle, lana colorata, snururi sau sfoara. Dar sa nu uitam de lipiciul fara de care toate acestea nu pot prinde contur in mainile noastre.

Despre modul de lucru v-am mai povestit, insa vrem sa va amintim cateva etape importante. Lipirea firelor de lana sau de sfoara se face de la gatul sticlei spre baza, dar nu inainte de a aplica substanta pentru lipit. Un aspect important este felul cum se infasoara firul de lana in jurul sticlei. Recomandarea noastra ar fi sa intindeti foarte bine firul de lana, in asa fel incat modelul sa nu ramana cu onduleuri inestetice. Important este si felul cum combinati culorile intre ele.

Optional, le puteti infrumuseta cu margele sau gablonturi metalice dar si cu flori confectionate din panza de sac. Si pentru ca ne aflam in luna martisorului, parerea noastra este ca ar putea fi infrumusetate cu un snur in alb si rosu, transformand sticlele decorative intr-un cadou potrivit de primavara.


Iata asadar cum puteti recicla sticlele intr-un mod creativ dar si artistic, cu conditia sa aveti rabdarea necesara finalizarii unor astfel de proiecte minunate.

Priviti si inspirati-va!

decoratiuni decoratiuni decoratiuni decoratiuni decoratiuni decoratiuni

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI