Amenajari interioare cu rafturi din lemn care pun in valoare orice decor monoton

Amenajari interioare cu rafturi din lemn care pun in valoare orice decor monoton

Este normal ca atunci cand dispunem de spatiu in locuinta sa il amenajam asa cum ne place, cu piese de mobilier simple precum clasicele biblioteci din lemn sau canapele plusate. Nu intamplator am amintit de clasica biblioteca din lemn, pentru ca este un corp de mobilier des intalnit ca piesa principala de decor. Urmarim asadar un articol cu idei de amenajari interioare cu rafturi din lemn si nu despre biblioteci masive, asa cum poate ati dedus din scurtul nostru comentariu.


Asadar daca va place stilul simplu dar si elegant in acelasi timp si nu vreti sa va incarcati decorul cu piese de mobilier care nu mai sunt in trend, piese care ocupa mult spatiu in locuinta, poate ca nu ar fi lipsit de importanta sa va inspirati din ideile de mai jos, idei care va pot schimba perspectiva in ceea ce priveste amenajarile interioare.

Fara a ne considera niste specialisti in materie de design interior, cu permisiunea voastra, vrem sa ne exprimam si noi parerea, spunandu-va ca ceea ce atrage la ele sunt liniile indraznete pe care le au. Nu ne credeti? Ia priviti ce interesante sunt aceste rafturi curbate care se potrivesc in orice incapere a casei, rafturi ideale pentru a fi expuse o multime de obiecte personale precum fotografii cu membrii familiei sau decoratiuni de sezon.

O parte si mai atractiva din punct de vedere al designului o reprezinta cromatica aleasa pentru ele, combinatiile dintre mov si negru sau galben cu negru numarandu-se printre cele mai spectaculoase. Dar sa nu uitam de nuanta peretelui pe care sunt expuse.


Prin urmare, nu putem decat sa speram ca veti fi de acord cu noi atunci cand spunem ca astfel de amenajari interioare vor scoate in evidenta si cel mai monoton decor. Iata!

amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI