Decoratiuni de primavara care ne infrumuseteaza exteriorul casei – Idei creative

Decoratiuni de primavara care ne infrumuseteaza exteriorul casei – Idei creative

Daca am aflat dintr-un articol postat recent pe pagina noastra ce fel de decoratiuni putem realiza pentru a ne infrumuseta interiorul, poate ca nu ar fi rau sa urmarim acum si cateva pentru exterior. Pentru ca am amintit de exterior, ne asteptam sa spuneti ca la noi nu se prea poarta astfel de decoruri cu iepurasi in curte sau ghirlande cu flori la usa, dar pentru ca este primavara, iar primavara inseamna atat bucurie cat si frumusete, insistam sa vi le prezentam ca pe niste idei creative numai bune de pus in practica.


Pentru a realiza astfel de decoratiuni in mod sigur veti avea nevoie si de niste accesorii, prin urmare faceti un scurt inventar cu obiectele pe care credeti ca le-ati putea folosi, iar daca nu stiti cu ce sa incepeti va dam noi cateva idei. Spre exemplu, puteti incepe cu scarile din lemn, transformandu-le in suporturi pentru niste cuiburi confectionate din nuiele, cuiburi pe care le puteti decora cu iepurasi sau cu flori artificiale. Un alt obiect banal care poate fi transformat cu usurinta intr-un decor minunat este stropitoarea din metal. Ia priviti mai jos idei de a o infrumuseta cu flori sau cu fundite colorate.

decoratiuni decoratiuni decoratiuni decoratiuni decoratiuni

Daca nu stii ce sa faci cu un felinar vechi si niste iepurasi din ceramica, iti dam noi idei de decoratiuni simple. Iata!

Te pricepi sa dai viata bucatilor de lemn? Ia priveste ce iepurasi frumosi poti face din busteni.


Iti doresti niste ornamente simple? Pune cateva crengi inmugurite intr-un vas cu flori si vei obtine un decor de primavara.

Cine spune ca nu avem voie sa ne infrumusetam intrarea casei cu ghirlande colorate chiar si primavara? Priviti cat de frumos este un asemenea ornament.

Idei de ornamente din crengute de vita de vie.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI