Avantajele utilizarii sistemelor de iluminat cu senzor de miscare in apartament

0
41

Avantajele utilizarii sistemelor de iluminat cu senzor de miscare in apartament

Indiferent de dimensiunea sau structura apartamentului tău, felul în care acesta este iluminat contribuie la crearea unei ambianțe plăcute, dar și la atingerea nivelului de confort pe care ti-l dorești. Pentru un echilibru perfect între acestea, poți opta pentru sisteme de iluminat cu LED și senzor de mișcare. Câteva din avantajele funcționale dar și de design ale corpurilor de iluminat cu senzor de mișcare, în articolul de mai jos.

Corpurile de iluminat cu senzor se vor dovedi a fi foarte utile într-un apartament, fie că sunt montate în hol, baie, bucătărie, birou sau chiar spații de depozitare precum debaraua sau cămara. Lumina se aprinde automat, doar atunci când este nevoie de ea, la detecția mișcării în raza de acțiune a senzorului, scutindu-te de căutarea întrerupătorului.

Uită de grija întrerupătorului

Cu toții știm cât de incomod este să cauți întrerupătorul pe întuneric, odată ce ai intrat în apartament, cu sau fără plase de cumpărături în mâini. O aplică LED cu senzor de mișcare amplasată la intrarea apartamentului, te poate scuti de această grijă. Lumina se va aprinde automat, și se va stinge după intervalul de timp setat, odată ce ai ieșit din raza de acțiune a senzorului de mișcare.

La fel de utilă poate fi și o plafonieră LED cu senzor de mișcare, montată în spațiile mici de depozitare ale apartamentului tău, în baia de serviciu sau în dressing, unde lumina continuă nu este necesară. Reglajele multiple fac posibilă folosirea unei astfel de lămpi chiar și în bucătărie, dar cu un timp mai mare de acțiune, pentru a evita stingerea luminii în timpul desfășurării activităților din bucătărie.

Design modern în linii simple

Spre deosebire de primele modele de lămpi cu senzor de mișcare apărute pe piață, modelele actuale sunt create cu atenție către estetic. Materialele și finisajele de calitate – sticlă și policarbonat, formele minimaliste și dimensiunile reduse ascund discret un senzor de mișcare performant. Astfel, te poți bucura de beneficiile iluminării cu senzor, fără a face rabat la design.

Economisește la factura de energie electrică

Noile aplice cu senzor de mișcare sunt proiectate cu grijă pentru economie de energie electrică. Datorită dotărilor de ultimă generație și a becurilor LED, poți face economie de până la 90%. Durata de viață a becurilor LED este de aproximativ 30 de ani, astfel că nu vor trebui înlocuite niciodată.

Majoritatea modelelor dispun de posibilitate de reglaj pentru evitarea aprinderii în condiții de lumină naturală, economisind și mai multă energie.

Oriunde ai alege să montezi o lampă sau o aplică cu LED și senzor de mișcare în apartamentul tău, acestea vor spori confortul, scutindu-te de aprinderea manuală a luminii, te vor ajuta să economisești la factura de energie electrică și vor surprinde plăcut ochiul, prind design-ul lor modern.

Se incarca...

S-ar putea sa-ti placa si: