Bai de vis cu design rustic care iti vor taia respiratia

0
109
bai de vis

Bai de vis cu design rustic care iti vor taia respiratia

Fiind unul dintre cele mai intime locuri din toata casa, acest spatiu trebuie sa fie amenajat astfel incat sa iti taie respiratia. Te invitam sa vezi aici bai cu design rustic, de vis.

Ce trebuie sa facem pentru ca baia noastra sa aiba accente rustice? Sa folosim decoratiuni din lemn, insa lemnul sa aiba aspectul de vechi, traditional. Acel aspect de lemn pe care il stim si il iubim cu totii.

Baile din articolul de astazi au fost amenajate in acest mod, iar ceea ce a iesit este ceva pe placul tuturor. De exemplu, baia din prima poza de mai jos este o baie de vis, pe care sunt sigura ca si-o doreste fiecare dintre noi. Nu-i asa ca arata superb?

Piatra natural domneste pe peretii unei bai de vis

Intr-adevar, piatra naturala este una superba si ne va face incaperea sa arate superb. Cum este incaperea din poza de mai jos, decorata cu piatra naturala si cu o multime de decoratiuni simple, minimaliste.

Tot ce iti doresti este ca atunci cand te intorci seara acasa, dupa o zi grea de munca, sa reusesti sa iti faci seara mai frumoasa realxandu-te intr-o astfel de baie de vis. Nu-i asa ca suna bine?

Baie langa fereastra – Un moft pe care oricine ar trebui sa si-l permita

O baie langa o fereastra? Desigur, aceasta fereastra iti va permite sa ai intimitatea de care ai nevoie. Tu nu va trebui decat sa admiri peisajul si sa te bucuri de natura frumoasa care iti este pusa la dispozitie.

Noi va dorim spor la treaba si speram ca ideile pe care le-am pus in articolul de astazi sa fie potrivite pentru voi. Voua care dintre aceste design-uri va place cel mai mult?

sursa foto

Se incarca...