Cel mai eficient inlocuitor pentru balsamul de rufe care omoara acarienii

0
80
inlocuitor pentru balsamul de rufe

Cel mai eficient inlocuitor pentru balsamul de rufe care omoara acarienii

Cine nu isi doreste sa aiba haine moi, care miros frumos, dar care sa fie si foarte curate? Ei bine, cred ca toti ne dorim acest lucru. Ce facem atunci cand dorim sa inlocuim balsamul de rufe deoarece acesta este foarte chimic?

Afla care este cel mai eficient inlocuitor pentru balsamul de rufe. Acesta omoara acarienii si este perfect pentru prosoape si lenjerie. Il puteti folosi in masina de spalat cu incredere deoarece este eficient si bun!

De ce este balsamul de rufe toxic?

Ei bine, pe langa faptul ca acesta este compus dintr-o multime de substante nocive, in compozitia sa intra si neurotoxinele. Aceste neurotoxine sunt daunatoare creierului nostru, dar si sistemului nervos. Asa ca, data viitoare cand folositi balsam de rufe, va puteti gandi si la acest aspect.

Nu este insa nicio problema! Noi am venit cu o solutie practica pentru a inlocui balsamul de rufe!

Solutia sanatoasa pentru a inlocui balsamul de rufe

Puteti prepara o substanta din otet/bicarbonat de sodiu si cateva picaturi de ulei esential. Uleiurile esentiale miros atat de bine, sunt naturale, dezinfectante si au proprietati antibacteriene!

inlocuitor pentru balsamul de rufe

Ce ulei putem folosi?

Ei bine, puteti sa folositi ulei de arbore de ceai. Acesta miroase foarte frumos si este foarte eficient! De asemenea, puteti folosi si ulei de eucalipt sau ulei de portocala.

Daca va place menta, aceasta are o multime de efecte antimicrobiene si uleiul esential de menta este foarte bun pentru rufele voastre!

Cum preparam un balsam de rufe?

Ei bine, aveti nevoie de:

  • o cana de otet sau 3 linguri de bicarbonat de sodiu;
  • 10-15 picaturi de ulei esential;

Amestecati aceste doua ingrediente si puneti-le in compartimentul pentru balsam de la masina de spalat.

Veti avea rufe curate, care miros frumos, cu acest balsam realizat din ingrediente naturale.

Se incarca...