Cele mai inspirate idei pentru amenajarea gradinii cu decoratiuni luminoase

0
220

Cele mai inspirate idei pentru amenajarea gradinii cu decoratiuni luminoase

Este de prisos sa mai vorbim de splendoarea pe care ne-o ofera natura inconjuratoare. O curte plina de pomi fructiferi sau de flori multicolore, fac dintr-un asemenea loc o oaza de frumusete pura si de care ar trebui sa profitam din plin pentru a ne reincarca pozitiv. Iata asadar inca o serie de idei practice pentru amenajarea gradinii in asa fel incat sa ne bucuram de un iluminat feeric si relaxandu-ne intr-un loc minunat asa cum este gradina.

Tocmai de aceea am pregatit o multime de imagini din care sa ne inspiram, atunci cand vrem sa ne asiguram un iluminat potrivit pentru serile de vara petrecute in locuri precum terasa sau curtea casei. Si am ales ca idei de amenajari decoratiunile realizate manual din cutii de metal sau din borcane, accesorii pe care le avem cu totii in casa.

Oricare din aceste idei pentru amenajarea gradinii are farmecul ei, deoarece este vorba, pana la urma, de ambientul in care va simtiti cel mai bine. Priviti!

Interesant si acest decor alcatuit din cateva bucati de lemne si o instalatie cu beculete!

amenajarea gradinii

Un alt decor pe care il indragim este acela in care niste simple lampi solare, lumineaza coroana pomilor din curte.

amenajarea gradinii

amenajarea gradinii

amenajarea gradinii

Ideile de amenajari cu lampi decorative aduc un plus de efecta dar si o economie in bugetul familiei.

Credeati ca instalatiile pentru pom se pot folosi doar iarna, atunci cand trebuie sa decoram bradul? Nicidecum. Poate nu o sa va vina sa credeti, dar si o rama decorata cu o astfel de instalatie arata minunat in curte. Priviti!

Idei de iluminat cu decoratiuni realizate din ghivece de flori si lumanari.

Dar ne plac si ideile mai indraznete cum sunt aceste obiecte decorative realizate din stropitorile de metal, spre exemplu.

sursa foto

 

Se incarca...