Da-i gradinii tale o noua infatisare si imbrac-o cu ornamente fantastice

0
86
ornamente fantastice

Da-i gradinii tale o noua infatisare si imbrac-o cu ornamente fantastice

Incearca si tu ceva nou! Idei abia „scoase din cuptor” te asteapta pentru a le pune de-ndata in aplicare! Gradina ta are nevoie de noi metode pentru a o scoate in evidenta, pentru a o pune din nou intr-o lumina buna.

Ce putem face pentru ca gradina noastra sa fie din nou frumoasa si stralucitoare? Haideti sa urmarim impreuna articolul de mai jos.

Culori frumoase, de sezon

Alegerea culorilor este un aspect foarte important pe care tindem sa il ignoram uneori sau sa nu ii dam atat de multa importanta. Putem alege o multime de decoratiuni pe care poate am dat si bani grei, insa ele nu se potrivesc cu design-ul. Greseala pe care tindem sa o facem este aceea de a combina prea multe culori sau chiar greseala de a folosi prea putine culori.

Refolosirea lucrurilor vechi

Stim ca acesta este un subiect pe care l-am deschis mai mereu, insa lucrurile vechi trebuie neaparat refolosite. De ce? Este pacat sa le aruncam si ele pot fi refolosite intr-o multime de modalitati uimitoare. In acest articol puteti vedea o multime de idei noi din care sa va inspirati.

Plantati flori colorate

Exista o multime de flori care iti vor infrumuseta gradina, flori care se ingrijesc destul de usor si care te vor face sa iti fie mai mare dragul sa pasesti in gradina sau pe terasa casei tale. Planteaza florile, apoi aranjeaza-le in o mie si una de feluri, in functie de imaginatia pe care o ai, dar si in functie de spatiul pe care il ai disponibil. Poti folosi si decoratiuni in forma de fluturi, in forma de flori colorate sau de animale haioase.

Noi va dorim spor la treaba si va dorim o vara colorata si o gradina plina de decoratiuni fantastice!

sursa foto

Se incarca...