Mai mult spatiu in curte – Idei ingenioase pentru tine

0
150
spatiu in curte

Mai mult spatiu in curte – Idei ingenioase pentru tine

Ai o multime de lucruri pe care trebuie sa le depozitezi? Ei bine, cu aceste idei ingenioase poti sa pui si tu in aplicare o multime de proiecte frumoase in gradina ta, care sa te ajute sa ai si mai mult spatiu pentru a depozita lucrurile. Mai ales ca acum vine toamna, suntem siguri ca aceste idei o sa te ajute sa depozitezi in anotimpul rece care urmeaza.

Daca o casa la curte, mereu o sa ai o multime de lucruri pe care sa le depozitezi. Fie ca este vorba de instrumentele pentru gradina sau de alte obiecte necesare pentru casa si curtea ta, mereu vor fi lucruri care trebuie depozitate. Si cel mai important este faptul ca trebuie sa le depozitam in ordine. Pentru a fi usor de gasit, dar si usor de curatat spatiul, ordinea este una dintre cele mai importante intr-o curte, intr-o casa, dar si intr-un garaj.

In articolul de astazi, v-am pregatit idei pentru a realiza spatii pentru depozitare. Fie ca este vorba de casute mici din lemn sau de spatii realizate din materiale vechi, puteti folosi orice geam, orice bucata de lemn si orice bucata de tabla pentru a realiza un spatiu in care sa depozitezi lucrurile.

Spatiul de mai jos este realizat folosind o usa veche, doua ferestre vechi, dar si alte bucati de lemn. Vei avea grija astfel de materialele pe care le depozitezi acolo. Ploaia nu o sa bata, iar ele vor sta intr-o ordine desavarsita.

Noi speram ca ideile din aceste poze sa va inspire sa realizati cat mai multe proiecte deosebite. Poate ca astfel, veti reusi sa ii inspirati si voi pe cei dragi sau pe vecinii si prietenii vostri.

Haideti sa urmarim impreuna galeria foto pe care am pregatit-o pentru voi in articolul de astazi.

Va dorim spor la treaba!

sursa foto

Se incarca...

S-ar putea sa-ti placa si: