Primavara, anotimpul perfect pentru a planta flori – idei pentru amenajarea gradinii

0
2212

Primavara, anotimpul perfect pentru a planta flori – idei pentru amenajarea gradinii

Deoarece se apropie timpul perfect pentru plantat flori, nu ratam ocazia de a va prezenta cele mai frumoase idei pentru amenajarea gradinii. Firave, delicate si cu o coloristica spectaculoasa, florile ne ofera posibilitatea de a realiza aranjamente deosebite chiar la noi acasa, in asa fel incat sa ne ducem traiul de zi cu zi intr-un peisaj ca in basme.

Amenajarea gradinii presupune mult efort fizic si trebuie sa te fi nascut gradinar pentru a crea astfel de aranjamente, dar cum rezultatul final va fi pe masura efortului depus, atunci se merita fiecare picatura de sudoare.

Si cum in ultimul timp am avut parte de zile din ce in ce mai insorite, exceptand putinii nori care ne-au adus cativa stropi de ploaie, atunci este sigur ca primavara nu se va lasa prea mult asteptata, prin urmare propunem sa va inspirati si din aceste idei de amenajari exterioare cu flori multicolore.

Pentru ca peisajul sa fie perfect, sfatul nostru ar fi sa plantati florile pe etaje. Langa gard optati pentru florile care cresc in inaltime, apoi pentru cele de lungime medie, iar pe marginea aleiilor puteti opta pentru cele pitice.

De culori nici nu mai aducem vorba. Oricare ar fi combinatia, tot frumoase vor fi. Asadar, profitati de orice loc din gradina pentru a realiza aranjamente spectaculoase, iar cei care recunosc in aceste imagini anumite soiuri de flori, ni le pot dezvalui postand comentarii pe pagina noastra de facebook.

amenajarea gradinii

amenajarea gradinii

amenajarea gradinii

amenajarea gradinii

sursa foto

Se incarca...

S-ar putea sa-ti placa si: