Refolosirea sticlelor pentru a realiza proiecte iesit din comun de frumoase

0
39
Refolosirea sticlelor

Refolosirea sticlelor pentru a realiza proiecte iesit din comun de frumoase

Realizam decoratiuni superbe din sticle, dar nu uitam sa ne folosim si imaginatia pentru a face cele mai creative proiecte. Va invitam sa vedeti aici 57 de proiecte.

Cele mai frumoase decoratiuni din sticle pot fi realizate daca ne punem putin imaginatia la incercare. Nu aveti nevoie decat de cateva sticle ramase devin sau de apa minerala pentru a putea realiza si voi proiecte de vis.

Suporturi pentru lumanari

Suporturile pentru lumanari pot fi pozitionate in orice camera din casa, dar si pe scari. Trebuie sa aveti mare grija ca suporturile de pe scari sa fie protejate pentru momentele in care doriti sa le aprindeti. Pentru a fi siguri ca nimic rau nu se poate intampla, puteti pastra decoratiunile doar pentru ca acestea sa ofere decorului un aspect foarte placut.

Corpuri de iluminat

Inlocuiti obisnuitele corpuri de iluminat cu cele realizate din sticla. Aveti nevoie doar de cateva sticle din sticla pentru a inlocui suportul obisnuit cu unul deosebit. Aveti nevoie de mai multe idei pentru a face acest lucru? Va invitam sa urmariti galeria foto de mai jos.

Masute creative

Nu aveti nevoie de picioare de masa din lemn! Le puteti realiza din sticle de sticla. Pentru a face acest lucru, nu aveti nevoie decat de putina imaginatie. Faceti gauri potrivite in blatul de la masa, astfel incat sa intre capatul de la sticla. Pentru a fi siguri ca acesta ramane fix, va sfatuim sa folositi lipici.

Va dorim spor la treaba!

sursa foto

Se incarca...

S-ar putea sa-ti placa si: