Top 37 proiecte din care sa te inspiri pentru a refolosi lazile de lemn

0
31

Top 37 proiecte din care sa te inspiri pentru a refolosi lazile de lemn

Pentru a fi sigur ca folosesti lazile din lemn practic si creativ, te sfatuim sa urmaresti aceste 37 de proiecte si sa te inspiri si tu de aici.

Inainte de a reliza proiectele pe care ti le prezentam mai jos si inainte de a alege unul dintre ele pe care doresti sa il realizezi, te sfatuim sa tii cont de sfaturile noastre de mai jos.

1. Alege locul in care doresti sa faci proiectul

Chiar daca nu credeti, acest lucru este destul de important. De ce? In primul rand, daca proiectul pe care iti veti face va fi pozitionat intr-un loc in care este umezeala (afara sau in beci), ei bine, lemnul nu va rezista foarte mult in aceste conditii. Asa ca, aveti grija sa il ingrijiti mereu si sa va asigurati ca acesta nu va putrezi.

2. Masurati

Da, este necesar sa masurati si sa stiti exact care sunt dimensiunile pentru proiectul care urmeaza a fi facut. Deoarece acest lucru este destul de important, este necesar sa il faceti inainte de a incepe proiectul, pentru a nu fi nevoiti sa faceti modificari ulterior.

3. Alegeti culoarea

Alegeti culoarea potrivita care sa se potriveasca cu design-ul in care proiectul va fi lasat. Daca proiectul va fi lasat intr-o camera cu alta mobila, acesta trebuie sa se asorteze cu mobila. Vopseaua va ajuta lemnul sa se pastreze aproape intact pentru o perioada lunga de timp.

Noi va dorim spor la treaba, speram sa va placa ideile pe care vi le prezentam in galeria foto de mai jos si asteptam si sfaturile voastre. Voi ati face un astfel de proiect din lazi din lemn? Daca da, ce anume? Poate o etajera sau poate o biblioteca frumoasa.

sursa foto

Se incarca...

S-ar putea sa-ti placa si: