Trucul celor mai mari bucatari: cum decojesti perfect un ou, in 10 secunde

Trucul celor mai mari bucatari: cum decojesti perfect un ou, in 10 secunde

cum decojesti perfect un ou

Trucul celor mai mari bucatari: cum decojesti perfect un ou, in 10 secunde

Ouale sunt o sursa perfecta de proteine si au un continut relativ scazut de colesterol. Consumate cu moderatie, ele sunt un ajutor de nadejde pentru sanatatea noastra.

Ouale pot fi folosite pentru a prepara un mic dejun delicios, pentru a pregati prajituri, torturi, checuri sau pentru a pregati aperitive delicioase.

Va invitam sa vedeti aici care sunt cele mai haioase si creative ornamente realizate din oua. In plus, sunt delicioase!

Dar de cate ori nu v-a dat bataie de cap decojirea unui ou? De multe ori ne-am enervat deoarece oul nu se decojea rapid, iar albusul ramanea mereu lipit de coaja. In articolul de astazi, ne-am gandit sa va dezvaluim un truc pe care puteti sa il folositi si voi. O sa va ajute extrem de mult si nu o sa mai trebuiasca sa va chinuiti niciodata pentru a decoji un ou.

Un truc eficient si rapid a fost dezvaluit in cadrul unei emisiuni din SUA: cum decojim perfect un ou, in mai putin de 10 secunde! Haideti sa vedem si noi despre ce este vorba.

Truc: Adaugati in apa in care fierbe oul o lingurita de bicarbonat de sodiu, conform www.foodstory.stirileprotv.ro. Acest truc a fost dezvaluit in cadrul unei emisiuni de pe postul US TV.

Alte trucuri pentru a decoji un ou in mai putin de 10 secunde

  • Evitati sa fierbeti ouale care sunt foarte proaspete. Ele se vor decoji mai greu deoarece albusul adera mai mult la coaja.
  • Puneti oul intr-un pahar din sticla sau intr-o cana, adaugati apa rece pana se umple cana pe jumatate, apoi acoperiti cana cu mana sau cu un capac mic. Agitati cana pentru 10-15 secunde. Coaja oului va iesi cu atat de multa usurinta, incat veti folosi aceasta metoda mereu!

sursa foto 1

sursa foto 2

sursa foto 3

Se incarca...

S-ar putea sa-ti placa si:

Leave a Reply

Hey there!

or

Sign in

Forgot password?

Don't have an account? Register

Close
of

Processing files…

x
Susţine-ne cu un like: